O yaşlar tam ergenlik dönemi böyle inişli çıkışlı olması normal zorlamamak lazım daha gencsiniz bişey olmaz16 yazmış sanırım
B3n daha cekmem agaOdaklanmayı falan azaltıyor diye duymuştum gerçekmiş tecrübeliyim yapmamak daha mantıklı gibi
Helal olsun hocam. Dönüşünüz muhteşem olacak.arkadaşlar 100 günü geçti nofaptaydim ve bugün bozdum şuan ne yapmam gerekiyor
Ders videosu izliyorum aklıma 3200g fiyatları geliyor bı anda sonra oyun testleri cart curt zaman geçiyor geçmiş olsun sınıfta kaldıkB3n daha cekmem aga
Hiçbir şey olmaz oluruna bırak cinsel istekler arzular stres ile çok ilgisi oluyor stres mı yapıyorsan son zamanlardahocam sanki zararını hissetmeye başladım bile mesela tırnaklarmı iç yemezdim tekrar yemeye başladım
Usta spor lisesine gir uyuyarak sinif gec (yt)Ders videosu izliyorum aklıma 3200g fiyatları geliyor bı anda sonra oyun testleri cart curt zaman geçiyor geçmiş olsun sınıfta kaldık
ailemle aram bu son zamanlarda çok kötü çok üstüme geliyorlar haliyle sürekli stres halindeyimHiçbir şey olmaz oluruna bırak cinsel istekler arzular stres ile çok ilgisi oluyor stres mı yapıyorsan son zamanlarda
Usta spor lisesine gir uyuyarak sinif gec (yt)
yapmaya devam et nolucakarkadaşlar 100 günü geçti nofaptaydim ve bugün bozdum şuan ne yapmam gerekiyor
usta istiycek topu bide baska spor yapcak
Arkadaşım spor lisesinden geldi top vermiyorlar diye sınıfta kaldı tam bruh
Mühendislik hayalim olmasa go to meslek come to yatış yes English