tunazadeeq
80+ Bronze
Balkona çıkıp GOOOOOOOOLLLL diye bağırabilirsin
Bunu yapma kararina nasil vardir
kankalar kararına derken aslında şöyle oldu tamamen yapasım gitti hiç azmamaya başladım ve 60 70 gün hiç azmadım veya cinsel fotolar falan dikkatimi çekmemeye başladı son 30 gün tekrar istek geldi yoğun strese 30 gün dayanabildimAga hayırlı olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende merak ediyorum
Ben en son aşık olduğumda öyle bi his gelmiştikankalar kararına derken aslında şöyle oldu tamamen yapasım gitti hiç azmamaya başladım ve 60 70 gün hiç azmadım veya cinsel fotolar falan dikkatimi çekmemeye başladı son 30 gün tekrar istek geldi yoğun strese 30 gün dayanabildim
Aynisievet bende aşık oldum hemde çok
16Ben en son aşık olduğumda öyle bi his gelmişti
Yaş kaç
sen ne yaptın knk no fapmi yoksa devammı ettinAynisi
Aynı usta ama güzelmiş keske bende ole olsam
Onun askindan ondan baska biri gelmedi aklima foto video fln sarmiyodu aklima bile gelmiyodu istemeden yapmisim heralde no fap16
sen ne yaptın knk no fapmi yoksa devammı ettin
eline sağlık be iyi yapmışsın vücuduna işkence etmenin anlamı yoktu zatenarkadaşlar 100 günü geçti nofaptaydim ve bugün bozdum şuan ne yapmam gerekiyor
JsjsjssjjsdjjdjddjAlıntıyı görüntüle
Bunu atmasam olmazdı jsajsja
JFJDBDJDNDJDXAlıntıyı görüntüle
ya olm bi durun ciddi bişi konuşuyozAlıntıyı görüntüle
şuan nasılsın yapıyorusun yoksa bıraktınmıAynı usta ama güzelmiş keske bende ole olsam
Onun askindan ondan baska biri gelmedi aklima foto video fln sarmiyodu aklima bile gelmiyodu istemeden yapmisim heralde no fap