Neler Yeni

Özel lise mi devlet lisesi mi

sagobch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Deniz
2021 LGS sonuçları açıklandı 4. tercih geldi. Yaşadığım şehirin en iyi Anadolu lisesi geldi o da şehirimin en iyi 3-4 lisesinden biri. Sizce bahçeşehir fen lisesi mi final fen lisesi mi yoksa bahsettiğim okul mu? Ailem tercih hakkını bana bıraktı.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Özel okula gidecek maddi gücünüz varsa özel okula gidin tabi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Muhammet Talha sarımehmetoğlu
2021 LGS sonuçları açıklandı 4. tercih geldi. Yaşadığım şehirin en iyi Anadolu lisesi geldi o da şehirimin en iyi 3-4 lisesinden biri. Sizce bahçeşehir fen lisesi mi final fen lisesi mi yoksa bahsettiğim okul mu? Ailem tercih hakkını bana bıraktı.
Özeli karşılayabiliyorsan Özel devlet eğitimi özele göre geride öğretmenden tut öğrencilerin disiplinine kadar 2 sindede okumuşluğum var ondan biliyorum.

sagobch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Deniz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Özel okul özel sektör olduğu için hocalar her türlü öğretmek zorunda. Çünkü iş kaybetme korkusu olur hocalarda. O yüzden her türlü sana o bilgiyi öğretmeden bırakmaz. Devlet okulunda ise böyle bir olay yoktur. Tam tersidir.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Özel okulda eğitim biraz daha farklıdır.Daha disiplinli daha temiz daha düzenlidir.Öğrencileri hakkında bir şey diyemem benim pek sevmediğim tarzda egolu kendini çok yüksekte gören kişiler olucaktır.Eğer bunu çok takmazsanız ve maddi gücünüz var ise özel okula gidebilirsiniz.Devlet okulunda da fen lisesi olduğu için belki biraz daha iyi olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Muhammet Talha sarımehmetoğlu
neden peki
Mesaj otomatik birleştirildi:

hangi yılda gittiniz?
Yaklaşık bi 3 yıl oluyor.

Özel okulda eğitim biraz daha farklıdır.Daha disiplinli daha temiz daha düzenlidir.Öğrencileri hakkında bir şey diyemem benim pek sevmediğim tarzda egolu kendini çok yüksekte gören kişiler olucaktır.Eğer bunu çok takmazsanız ve maddi gücünüz var ise özel okula gidebilirsiniz.Devlet okulunda da fen lisesi olduğu için belki biraz daha iyi olabilir.
Egoları çok olmaz neden derseniz hepsi aynı grup ta devlete gelseler dediğiniz doğur çıkardı ben ozleldeyken zenginler ego yapmazdı ama o kişi devlete gelince deyim yerindeyse tavan yapardı.

sagobch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Deniz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Egoları çok olmaz neden derseniz hepsi aynı grup ta devlete gelseler dediğiniz doğur çıkardı ben ozleldeyken zenginler ego yapmazdı ama o kişi devlete gelince deyim yerindeyse tavan yapardı.
zaten ortaokulda bahçeşehirdeydim. biliyorum öyle kişiler çok var. ayrıca yaşadığım yerde fiyatlar istanbul ankara gibi değil

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
İmkanınız varsa kesinlikle kolej.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet

Açıkcası bazı kişiler tanıyordum öylelerdi tabii ki herkes olmak zorunda değil kendi gördüğümü söylüyorum.Umarım arkadaş öyle kişilerle karşılaşmaz.

şahin doğan

80+ Platinum
özel okulda 11 ve 12. sınıfta 9-10. sınıf derslerini tekrar görüyorsun devlette böyle bir şey yok senin yerinde olsam 9 ve 10 u devlette 11 ve 12 de özele giderim

sagobch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Deniz
hani o instagram sayfalarında paylaşılan cringe kendini havalı zanneden insanların benzerleri bizim okuldaydı 😃

hocak08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hüseyin Ocak
Öğretmen ağabeyin olarak sana verebileceğim tavsiye imkanın varsa kesinlikle özele

Top Bottom