Neler Yeni

Özel muayenede ve internet başvurusunda kimlik fotoğraf çekilmesi normal mi?

Moon34

80+
En son özelde bir doktora gitmiştim. Çalışanları girişte kimliğimi aldılar ve ben 3-4 dakika koltukta bekledim. Kimliğim ile ne yaptılar bilmiyorum, fotoğrafını mı çektiler ne yaptılar bir fikrim yok. Sonra en son internet başvurusunda eve gelenler tabletten kimliğin arkalı önlü fotoğrafını çekmişlerdi.

Belki prosedür böyledir ama bu kimliğimin arkalı-önlü çekilen fotosuyla kötü amaçlı fazla bir şey yapılamaz değil mi? Bankacılık işlerim vs falan işte. Adıma hat açılırsa onu hemen kapatırım zaten.

traviss

80+
kötü amaçlı bir şey yapılacağını sanmam ama neden hastaneye sormuyorsunuz?

CharlesPolat

80+ Bronze
En son özelde bir doktora gitmiştim. Çalışanları girişte kimliğimi aldılar ve ben 3-4 dakika koltukta bekledim. Kimliğim ile ne yaptılar bilmiyorum, fotoğrafını mı çektiler ne yaptılar bir fikrim yok. Sonra en son internet başvurusunda eve gelenler tabletten kimliğin arkalı önlü fotoğrafını çekmişlerdi.

Belki prosedür böyledir ama bu kimliğimin arkalı-önlü çekilen fotosuyla kötü amaçlı fazla bir şey yapılamaz değil mi? Bankacılık işlerim vs falan işte. Adıma hat açılırsa onu hemen kapatırım zaten.
Zorunlu olan bir şey nereye gidersen git kimliğini bilmediğin bir insana işlem nasıl yapacaksın hocam onlar senin kim olduğunu nerden bilecekler
Devlet dairelerinde olsun hastaneler olsun zorunlu olan bir şey

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,898
Üyeler
168,361
Son üye
Masive
Top Bottom