Neler Yeni

Yardım (özgüven) ne yapıcam bilmiyorum

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Burak K.
8 aydır tanıştığım bi kız var sosyal medyada tanıştım 8 aydır severek konuşuyoruz ciddi ilişki içindeyiz yurtta okuyor (başka şehirde) yarın yanına gideceğim bi kaç aydır bunu planlıyorduk ama şimdi hiç cesaret edemiyorum özgüvenim resmen sıfır daha önce böyle bir şey yaşamadım buluşma vs. kız tipimi gördü güzel buluyor ama 15 20 kilo fazlam var o yüzden kendime güvenmiyorum yanına gidecek cesareti bulamıyorum ne yapmalıyım

ozan2327

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
ozan başaran
bugun bol bol su ıc gece aç yat yemedıysen ogle yemegı de yeme hem daha zayıf gorunursun hemde fazla ödemi atarsın, sabahta güzel giyinip git yapabileceğin pek bir şey yok seven her turlu sever

CharlesPolat

80+ Bronze
8 aydır tanıştığım bi kız var sosyal medyada tanıştım 8 aydır severek konuşuyoruz ciddi ilişki içindeyiz yurtta okuyor (başka şehirde) yarın yanına gideceğim bi kaç aydır bunu planlıyorduk ama şimdi hiç cesaret edemiyorum özgüvenim resmen sıfır daha önce böyle bir şey yaşamadım buluşma vs. kız tipimi gördü güzel buluyor ama 15 20 kilo fazlam var o yüzden kendime güvenmiyorum yanına gidecek cesareti bulamıyorum ne yapmalıyım
Nolacak abi o da sen gibi etten kemikten biri değil mi

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Burak K.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nolacak abi o da sen gibi etten kemikten biri değil mi
öyle ama fazla kilolu gözükmek onun gözünde nasıl görünürüm beni boydan görmedi hiç belki gidince içinden bu ne diyecek ve dışına vurursa o tepkisini ben mahvolurum

reznov

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Yusuf Oktay
laf ederse seni üzerse gittiğin şehri gez

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Burak K.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
laf ederse seni üzerse gittiğin şehri gez
yüzüme karşı söyleyecek birisi değil ama hal ve hareketlerinden kendim anlarsam ne yapıcam bilmiyorum yanından öylece çekip gidemem yüzüme karşı söylemedikçe orada kendimi yer dururum

reznov

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Yusuf Oktay
yüzüme karşı söyleyecek birisi değil ama hal ve hareketlerinden kendim anlarsam ne yapıcam bilmiyorum yanından öylece çekip gidemem yüzüme karşı söylemedikçe orada kendimi yer dururum
hal ve hareketlerinden anlarsan direkt yüzüne söyle ayrılmak (yanından) için sebebin olur seviyorsa seni zaten seni üzecek bir şey yapmaz

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
747
İsim
Arif
öyle ama fazla kilolu gözükmek onun gözünde nasıl görünürüm beni boydan görmedi hiç belki gidince içinden bu ne diyecek ve dışına vurursa o tepkisini ben mahvolurum
Hayatında henüz büyük bir yer etmemiş bi insanın sözlerinden veya tavrından bu kadar mahvolmaman lazım. Ayrıca eğer kendinde belli eksiklikler görüyorsan onları düzeltmelisin. Biraz kilom var diyorsun ve bunun sende özgüven eksikliği yarattığını söylüyorsun. O kiloyu ver hocam. Zaten seni dinlemeden kişiliğini bilmeden görünüşüne göre yargılayacak birinden de hayır geleceğini düşünmüyorum.

Kara*

80+ Silver
kızın çevresine verdiği tepkilere bakmanı öneririm ileride aynı şeyleri sende kullanmayı ihmal etmez😉. iki makyaj yapan birisi için hor görülmenin önemi yok söz konusu. git gez eğlen keyfine bak bu anları bir daha yaşayamazsın. kırılma noktasına ulaşacağını hissedersen teşekkürler deyip ayrılırsın.

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,199
İsim
Mustafa Enes Bulut
uzak mesafeden olmaz kardeşim ben de 3 ay uzak mesafı kızla konustum 2 kez buylustuk öğrenci halımle gereklı masraflara girdim onca caba emek bosa gıttı kendi tercihi ayrılmak istedi o yuzden beraber yüzyüze olmadıgın kişi ile ilişki devam ettırmek saç beyazlatır sana tavsıyem cok baglanma ben de bu kızı bir senedir tanııyıordum 6 aydır konusuyorduk 3 ay da sevgılı olduk işte ama olmuyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
...
Heycana gerek yok. O, heycan buluşana kadar. Buluştuğunuz anda o heycan yok oluyor. Kilonuz için çok takmayın. Zamanla düzeltmeye çalışın yeter. Kimse de mükemmel değil. O, kızda kendinde bir şeyler buluyordur. Rahat olun.

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Burak K.
teşekkürler hepinize cesaretimi toplayıp gidicem

Top Bottom