P Smart 2019 Android Sürümü Güncelleme

Yasin Çınar

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
523
Arkadaşlar merhaba. Bende Huawei p smart 2019 var fakat şuanda android 11 güncellemesini almadı. Telefon yeni bir telefon ve güncellemeyi almamasını kafam almıyor. Acaba telefonu sürümü yetmediği bir android sürümüne yükseltebilirmiyiz? Root fln atsak yükselir mi? Yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar merhaba. Bende Huawei p smart 2019 var fakat şuanda android 11 güncellemesini almadı. Telefon yeni bir telefon ve güncellemeyi almamasını kafam almıyor. Acaba telefonu sürümü yetmediği bir android sürümüne yükseltebilirmiyiz? Root fln atsak yükselir mi? Yardımcı olursanız sevinirim.
Rom atarak yukseltebilirsiniz

Rom atarak yapabilirsin fakat bilmiyorsan bir bilene yaptır.

Rom atabilirsin ancak bu senin telefonun performansını düşürecektir ki optimize edilmemiş bir rom ile karşılaşacaksın. Bir çok hata ile karşılaşman mûmkün elbette.
O telefon için Android 10 zaten idealdir. Daha üstü telefonu yorucaktır.

Rom atabilirsin ancak bu senin telefonun performansını düşürecektir
Hangi rom, hangi cihaz. Kime göre, neye göre. 8 yıllık tabletime Custom ROM atıp sürümünü 4'ten 9'a yükselttim. EBA açmayan tabletle oyun oynayabiliyorum. Menüde kasıyordu şimdi oyunda kasmıyor.

Hangi rom, hangi cihaz. Kime göre, neye göre. 8 yıllık tabletime Custom ROM atıp sürümünü 4'ten 9'a yükselttim. EBA açmayan tabletle oyun oynayabiliyorum. Menüde kasıyordu şimdi oyunda kasmıyor.
Henüz o telefon için bir rom çıkmış mı bilmiyorum. (Çıkıcak mıdır.. şüpheli.)
S4 mini ile pubg oynandığını da gördüm ben, ancak o eski cihazlar şimdinin gazileri. Eskisi gibi dayanıklı cihazlar değil, kapitalizm gereği, bir kaç sene sonra yenilenebilir cihazlar üretiliyor. Ben bu kânıdayım.
Eğer rom varsa deneyebilirsin. Hatta başarılı sonuçlanır ise forum da paylaşım da yapabilirsin.
Saygılar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,186,750
Üyeler
188,309
Son üye
Namidegertaha
Geri