Zaten ben p 2.5ten yanayım onda da s2h var. Rtx 2060 rx5600 xt den çok daha stabil teknolojik olarak da çok öndeRx5600xt rtx2060 ı çoğu oyunda geçiyor.Oyun performansı bir tık daha iyi.Anakart olarak b450m-s2h de çok daha iyi bir kart b450 dragona göre.Bence gerekli özelleştirmeler ile p2xt geçer bu sistemleri
Aynı fikirdeyim ssd yükseltmeye gerek var mı sizce. Bence bu halde yeterliP2.5 daha mantıklı ve tek eksisi PSU ama sırf PSU için diğer sistemi almanın mantığı yok yani NET P2.5.
EDİT: aero white 650W yapabilirsin o yüzden NET P2.5 daha mantıklı aksini iddia eden nedir bilmiyorum her konuda P2.5 daha iyi.
Aynı fikirdeyim ssd yükseltmeye gerek var mı sizce. Bence bu halde yeterliP2.5 daha mantıklı ve tek eksisi PSU ama sırf PSU için diğer sistemi almanın mantığı yok yani NET P2.5.
EDİT: aero white 650W yapabilirsin o yüzden NET P2.5 daha mantıklı aksini iddia eden nedir bilmiyorum her konuda P2.5 daha iyi.
Pardon 2 tane yazmışımAynı fikirdeyim ssd yükseltmeye gerek var mı sizce. Bence bu halde yeterli
Hocam bende 1 tb harici disk var gerek duymam büyük ihtimal ama teşekkürler öneri içinİlerde HDD alabilirsin bence.
KAsa hava akışı iyi ki anakart konusunda zaten kat kat kat daha iyi sırf bu bile yetiyor ve PSU yokusunda ufak farkla VS650'den iyi modeli alabiliyor üstelik 12V kanalı da sanırım daha iyi ve kasa iyi mesh bu arada o M2 eğer toshiba ise kronik sorunlu.500w PSU koymuşlar bence geleceğe dönük olması açısından alacaksan yükselt onu.
kasa konusunda kalitesi nasıl bilmiyorum.
da2 de 512 ssd vardı yanlış hatırlamıyorsam
KAsa hava akışı iyi ki anakart konusunda zaten kat kat kat daha iyi sırf bu bile yetiyor ve PSU yokusunda ufak farkla VS650'den iyi modeli alabiliyor üstelik 12V kanalı da sanırım daha iyi ve kasa iyi mesh bu arada o M2 eğer toshiba ise kronik sorunlu.
Ben de 5600xtli sistem sipariş ettim ama çok fazla şikayeti olan gördüm olmayan da var elbet de rtx 2060 daha stabil Nvidia bu konuda daha iyiRx5600xt rtx2060 ı çoğu oyunda geçiyor.Oyun performansı bir tık daha iyi.Anakart olarak b450m-s2h de çok daha iyi bir kart b450 dragona göre.Bence gerekli özelleştirmeler ile p2xt geçer bu sistemleri