P2w olmayan oyunlar.

fvxzcv

80+
Reaksiyon skoru
12
arkadaslar merhaba cod warzone cok kaliteli grafikleri olan bir oyun ama cok p2w diolar ve aile evinde oyunu indirmeye basladıgım gibi internet kasıyo bende cs pubg tarzı oyunlardan artık sıkıldıgım için buraya sormaya karar verdim ne onerirsiniz

Piyasada adam gibi fps shotter oyunu yok olsada türkiyede kitlesi çok yok
Cs den sıkılıp apex r6 gibi oyunlara başlamıştım ama tr kitlesi çok az. Dc sunucularında ekip bulamadığım için bırakmıştım 2 oyunu da.
Valorant'a gelirsek yüksek elolarda kaliteli maçlar dönüyor ama rank atlayana kadar riot toxic kitlesine maruz kalacaksınız üstelik sunucuyu Frankfurt yapsanız bile sizinle aynı şeyi düşünüp gelen toxic kitle oluyor. Her türlü iki ucu boklu değnek yani.
Eski bir oyun olan cs 1.6 pro pub steam ' e bakabilirsiniz. Eğer ortam istiyorsanız hala birden çok sunucu var. Odalar full doluyor ve ts3 üzerinden klana alım yapıyorlar. Eski dust2 aztec mirage mirage2 vs. maplarda 16v16 oynuyorsunuz.

Piyasada adam gibi fps shotter oyunu yok olsada türkiyede kitlesi çok yok
Cs den sıkılıp apex r6 gibi oyunlara başlamıştım ama tr kitlesi çok az. Dc sunucularında ekip bulamadığım için bırakmıştım 2 oyunu da.
Valorant'a gelirsek yüksek elolarda kaliteli maçlar dönüyor ama rank atlayana kadar riot toxic kitlesine maruz kalacaksınız üstelik sunucuyu Frankfurt yapsanız bile sizinle aynı şeyi düşünüp gelen toxic kitle oluyor. Her türlü iki ucu boklu değnek yani.
Eski bir oyun olan cs 1.6 pro pub steam ' e bakabilirsiniz. Eğer ortam istiyorsanız hala birden çok sunucu var. Odalar full doluyor ve ts3 üzerinden klana alım yapıyorlar. Eski dust2 aztec mirage mirage2 vs. maplarda 16v16 oynuyorsunuz.
kral istiyosan dc kos beraber apex gireriz indiriyim ama once

tamamdır sonraki yılda benim sınav senem
Eğer üniversitede bölüm düşünüyorsan bu zamanlarını keyifli geçir ama sonra oyun gibi aktiviteleri erteleyip güzel bir şekilde sınavına hazırlan arkadaşım. Allah kolaylık versin.

Apex Legends, Arena Breakout Infinite, PUBG, R6

Geri