Neler Yeni

P400a kasaya, msi ın bu sıvı soğutması uyarmı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Onur

Bende 120 var yetmiyor. 240 alıcam, ancak kasam için uygunmudur bu sıvı sogutma ? Kasanın üst tarafına takmam gerekli değilmi ? 360 almak istesem 360 uyarmı bu kasaya
Screenshot_2022-10-04-09-54-36-329_com.android.chrome.jpg

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Hocam 360 sigar mi bilmem fakat 280 ve 240mm ye kadar yeter gibi gözukuyor fakat 240 a rahat gider o bosluk.

Killander

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Jn

Bende 120 var yetmiyor. 240 alıcam, ancak kasam için uygunmudur bu sıvı sogutma ? Kasanın üst tarafına takmam gerekli değilmi ? 360 almak istesem 360 uyarmı bu kasaya
Alıntıyı görüntüle
Kasanın üst tarafına takamıyorsunuz.*
Soğutucu kasanız ile uyumlu ama ben size bunun yerine Pf 240 yada Lf2 240 öneririm.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Onur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasanın üst tarafına takabilirsiniz.
Soğutucu kasanız ile uyumlu ama ben size bunun yerine Pf 240 yada Lf2 240 öneririm.
Artic markasını duymuştum güzel ürün ancak bütçeme uygun değil . Diğer silver markayı ilk defa duydum, iyi midir? deneyimin varmı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam 360 sigar mi bilmem fakat 280 ve 240mm ye kadar yeter gibi gözukuyor fakat 240 a rahat gider o bosluk.
Üst kısım için evet banada yeter gibi gözüküyor. Montaj için kuşkuluyum, hazır gelmişti sistem. Şimdi bunu nasıl takıcam sence

Killander

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Jn
Artic markasını duymuştum güzel ürün ancak bütçeme uygun değil . Diğer silver markayı ilk defa duydum, iyi midir? deneyimin varmı ?

Üst kısım için evet banada yeter gibi gözüküyor. Montaj için kuşkuluyum, hazır gelmişti sistem. Şimdi bunu nasıl takıcam sence
Max bütçeniz nedir ?
Silverstone iyidir,forumda da çokca kullanıp memnun olan kişi var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Onur
Xpg levante modeli nasıldır, sanırım onu alıcam. Birde phanteks var

Max bütçeniz nedir ?
Silverstone iyidir,forumda da çokca kullanıp memnun olan kişi var.
Max 2 ile 2.5

Şuan xpg levante, phanteks, silverstone ve msi ın konuda resimini paylaştıgım model yani bu 4 ü arasında bir tercih yapıcam.

Killander

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Jn
Xpg levante modeli nasıldır, sanırım onu alıcam. Birde phanteks var

Max 2 ile 2.5

Şuan xpg levante, phanteks, silverstone ve msi ın konuda resimini paylaştıgım model yani bu 4 ü arasında bir tercih yapıcam.
Kasanın üst tarafı sıvı soğutma desteklemiyormuş.
Ön tarafa takabilirsiniz 360mm'ye kadar destekliyor ama kasa içi görüntüsü bozulur bence.
İşlemciniz nedir? Hava soğutma da yeterli olabilir.

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci

Hocam en kolay is sadece vida takiyorsunuz ve sadece bir kac kablo aryica dikkat edin aio kablosunu biraz ince yapiyorlar ilk bilgisayar montajimi bir 5 gun önce falan yaptim aio kablosunu koparmistim dikkat edin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Onur
Kasanın üst tarafı sıvı soğutma desteklemiyormuş.
Ön tarafa takabilirsiniz 360mm'ye kadar destekliyor ama kasa içi görüntüsü bozulur bence.
İşlemciniz nedir? Hava soğutma da yeterli olabilir.
Bende ön desteklemiyor gibi düşünüyordum üste takakarım diye düşünüyorum. İşlemci ryzen 7 5800x

Hocam en kolay is sadece vida takiyorsunuz ve sadece bir kac kablo aryica dikkat edin aio kablosunu biraz ince yapiyorlar ilk bilgisayar montajimi bir 5 gun önce falan yaptim aio kablosunu koparmistim dikkat edin.
Zaten en cok korktugum sıvı sogutmayı nasıl montaj yapıcagım kısmı :/

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Bende ön desteklemiyor gibi düşünüyordum üste takakarım diye düşünüyorum. İşlemci ryzen 7 5800x

Hocam sadece aio kablosu var pompadaki onu anakartınızda aio Pump kısmına kaçaksınız ilk fanları vidalayacaksınız sonra kasanın üstüne ve en son pompayı işlemciye montajlanıp kabloyu takıcaksınız.

Killander

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Jn

Üste takamazsınız desteklemiyor maalesef.
Ön tarafa takacaksan LF II 280mm öneririm bütçene göre.
Hava soğutma düşünürseniz bunları öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Onur
üste desteklemediğini nasıl nereden anlayabilirim ? üst kısımda vida yerleri vs var cunku.

Hocam sadece aio kablosu var pompadaki onu anakartınızda aio Pump kısmına kaçaksınız ilk fanları vidalayacaksınız sonra kasanın üstüne ve en son pompayı işlemciye montajlanıp kabloyu takıcaksınız.
bununla alakalı birkaç video izleyip montajı oyle yapmam gerekıcek sanırım.

mesela burada üst kısıma takmış bu arkadaş;

BLCK_HCKR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Mert Kaya
İlgilendiği Kategoriler
Overclock, hardware.
üste desteklemediğini nasıl nereden anlayabilirim ? üst kısımda vida yerleri vs var cunku.

bununla alakalı birkaç video izleyip montajı oyle yapmam gerekıcek sanırım.

mesela burada üst kısıma takmış bu arkadaş;
Videoda sıvı soğutma öne takılmış üsttekiler normal fan. Aynı kasayı kullanıyorum üst tarafa fan desteği var ama sıvı soğutma desteği yok çünkü radyatör kalın olduğu için anakarta çarpıyor. Sıvı soğutma alırsan imkanı yok üste takamazsın öne takmak zorundasın ki kasanın kullanma kılavuzunda da üst tarafa sıvı soğutma desteklemediği yazıyor.

Top Bottom