Neler Yeni

🔥İndirim P47 Renkli Kablosuz Kulaklik 107₺🔥

JackRyan

80+ Silver

Kod: ozel30'dur bu fiyata pek kalite beklemeyin üzer :D ama bu fiyata kablosuz olmasi iyi bile
Screenshot_2023-09-16-16-57-42-501_com.dmall.mfandroid-edit.jpg

JackRyan

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,729
İsim
misfit
Muhtemelen kafama takarken kırılır. Az bir şey daha koyup kaliteli bir kablolu kulaklık alınabilir.

baykemal

80+ Bronze
Evet kaliteli kablolu kulakliğida ayni kodl ile 220tl ye alabiliyorsunuz;

Kulaktan düşme gibi bir sorun olur mu? Bazenleri yolda yürürken müzik dinlemek için bir kulaklık arıyorum. Kulağı rahatsız etmeyecek. 200-300 TL civarına.

JackRyan

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kulaktan düşme gibi bir sorun olur mu? Bazenleri yolda yürürken müzik dinlemek için bir kulaklık arıyorum. Kulağı rahatsız etmeyecek. 200-300 TL civarına.
Jbl güzel hocam ben de var sorunsuz 1 yildir kullaniyorum.

A_TURAN_A

80+ Bronze

173 liraya geliyor ( yüzde 10 kupon ve nays ile )

ben de bir siyah bir mavisi var gayet güzel

baykemal

80+ Bronze

173 liraya geliyor ( yüzde 10 kupon ve nays ile )

ben de bir siyah bir mavisi var gayet güzel
Sence kulaküstü mü yoksa kulakiçi mi? Ben hayatım boyunca kulaküstü kullandım. Bazen sıcak havalarda kulağı terletebiliyor ve uzun kullanımda kulağı ağrıtabiliyor. Uzun kullanmayacağım fakat havalar hala sıcak diyebileceğimiz seviyede. Problem yaratır mı?

A_TURAN_A

80+ Bronze
Sence kulaküstü mü yoksa kulakiçi mi? Ben hayatım boyunca kulaküstü kullandım. Bazen sıcak havalarda kulağı terletebiliyor ve uzun kullanımda kulağı ağrıtabiliyor. Uzun kullanmayacağım fakat havalar hala sıcak diyebileceğimiz seviyede. Problem yaratır mı?
Yerine göre değişir mesela salonda spor yaparken salonun müziğini örtsün diye bence kulak üstü daha iyi ama dışarıda spor yaparken koşarken felan kulaküstü düşüyor kulak içi gerekiyor. Terletme konusu da ben de yaklaşık 20 tane bluetooth kulaklık vardır kulağı tam kaplayan kulaküstüler biraz terletiyor o kadar çok da sorun yaratacağını sanmıyorum size .

baykemal

80+ Bronze
Yerine göre değişir mesela salonda spor yaparken salonun müziğini örtsün diye bence kulak üstü daha iyi ama dışarıda spor yaparken koşarken felan kulaküstü düşüyor kulak içi gerekiyor. Terletme konusu da ben de yaklaşık 20 tane bluetooth kulaklık vardır kulağı tam kaplayan kulaküstüler biraz terletiyor o kadar çok da sorun yaratacağını sanmıyorum size .
Bisiklet sürerken ve yürüyüş yaparken kullanmayı düşünüyorum. Dışarının sesinide biraz duymam gerekiyor. Dediğinizi göre kulakiçi almam gerekiyor sanırım. Bir bakayım.

A_TURAN_A

80+ Bronze
Bisiklet sürerken ve yürüyüş yaparken kullanmayı düşünüyorum. Dışarının sesinide biraz duymam gerekiyor. Dediğinizi göre kulakiçi almam gerekiyor sanırım. Bir bakayım.
kulak içi de bunu önerebilirim , uygun fiyatlı olursa bazen kulaktan düşü veriyor o zman fazla üzülmezsiniz.

baykemal

80+ Bronze
kulak içi de bunu önerebilirim , uygun fiyatlı olursa bazen kulaktan düşü veriyor o zman fazla üzülmezsiniz.
Yukarıdaki arkadaşın attığı jbl mi daha iyi yoksa bumu? Gördüğüm kadarıyla bu bluetooth 5.1, diğeri 5.0 ve bu kablosuz.

Top Bottom