Kablosuz şarj arıyorsan en iyi modellere bak çünkü düşük modeller aşırı ısınıyor ve en ufak kıpırtıda şarjı kesiyor. Isındığı için hızlı şarj etmemesi de cabası. Kablosuz şarj olayının powerbank lere tam olarak gelmesine bence daha var henüz prizlerde bile kablolu performansı veremiyorlar.kablosuz şarj var mı? Varsa direk alıcam
doğru söylüyorsun ablam womex diye bir markanınkini almış 5000mah ben telefonu koydum 10:17 de %1 iken saat 10:57 oldu hala 1 di ve çok ısınmıştı powerKablosuz şarj arıyorsan en iyi modellere bak çünkü düşük modeller aşırı ısınıyor ve en ufak kıpırtıda şarjı kesiyor. Isındığı için hızlı şarj etmemesi de cabası. Kablosuz şarj olayının powerbank lere tam olarak gelmesine bence daha var henüz prizlerde bile kablolu performansı veremiyorlar.
bişey olmaz devamke. samsungda boru değil zaten powerbank yanmadıkça patlamadıkça telefona bişey olması çok düşük ihtimal.15 Pro Max uyumlu 25-30w powerbank var mıdır ince, taşınabilecek düzeyde?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Elimde Samsung 15w var fena değil ama zarar verebilir diye şüpheliyim.
Powerbank çok ısınmıyorsa zarar gelmez. Sonuçta içine doldurduğu kaçak mazot gibi bir şey değil normal elektrik.15 Pro Max uyumlu 25-30w powerbank var mıdır ince, taşınabilecek düzeyde?
Arkadaşim cebinde telle tasiyor bunu iphone kullanicisi15 Pro Max uyumlu 25-30w powerbank var mıdır ince, taşınabilecek düzeyde?
Kahkaha attım. dniye daha fazla verip bir de powerbank yerine başka ürün gönderme riski olan yerden alırsın ki?
Aynısının siyahı var. İphone 12 ile kullanıyorum ve memnunum. Hızlı şarj ediyor. Fakat %80 den sonra yavaş doluyor. Parasına göre güzel ürüniphone12 ile uyumlu ise direkt alırım. Ürünü kullanan var ise nasıl memnun mu?
Katılıyorum, hatta 100-150 falan değil prime üyeliğiniz varsa 20 lira fazlasınaÜrün f/p gayet iyi, aktif kullanıyorum lakin 100 150 daha fazla verip amazondan alınması tavsiyem olur.
Aynısının siyahı var. İphone 12 ile kullanıyorum ve memnunum. Hızlı şarj ediyor. Fakat %80 den sonra yavaş doluyor. Parasına göre güzel ü
iphoneler yüzde 80 den sonra yavaş şarj oluyor zaten bu çok normalAynısının siyahı var. İphone 12 ile kullanıyorum ve memnunum. Hızlı şarj ediyor. Fakat %80 den sonra yavaş doluyor. Parasına göre güzel ürün
nethouse adlı satıcıdan daha önce alışveriş yaptım sıkıntı çıkmadıÜrün f/p gayet iyi, aktif kullanıyorum lakin 100 150 daha fazla verip amazondan alınması tavsiyem olur.