Pahalı mouse farkı

Reaksiyon skoru
36
beyler şuanki mausum 15 tl lik her bilgisayarcıda bulunan masulardan 80tl gamepower bane almak istedim ama babam bu maus ile onun ne farkı var sadece ışıklı diyor ne dersem diyim anlamıyor taktik lazım

beyler şuanki mausum 15 TL lik her bilgisayarcıda bulunan masulardan 80tl gamepower bane almak istedim ama babam bu maus ile onun ne farkı var sadece ışıklı diyor ne dersem diyim anlamıyor taktik lazım
Gamepower almak için zorlamazdım. G102 falan olsa alınır.

Benim annem de aynısını diyor taktik versenize.

beyler şuanki mausum 15 TL lik her bilgisayarcıda bulunan masulardan 80tl gamepower bane almak istedim ama babam bu maus ile onun ne farkı var sadece ışıklı diyor ne dersem diyim anlamıyor taktik lazım
hareket ettirme kolaylığı bile farklı de. Baban bir iki dakika düşünüp error verdikten sonra kabul eder diye düşünüyorum :D

mouse farkını söyleyemem ama mouse'nin farkını söleyebilirim:)

hareket ettirme kolaylığı bile farklı de. Baban bir iki dakika düşünüp error verdikten sonra kabul eder diye düşünüyorum :D
Babam bilgisayar programcılığı okumuş bence sen error vermişsin 😂😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mouse farkını söyleyemem ama mouse'nin farkını söleyebilirim:)
Acele yazdım ondan yoksa biliyorum

daha rahat daha iyi sensör daha şık görüntü

Babam bilgisayar programcılığı okumuş bence sen error vermişsin 😂😂
Bilgisayar programcılığı okumuş birisinin iki fare arasındaki farkları bilmemesi garip. Bence baban error vermiş dostum😁

tepkime süresi önemli bunu de üstelik gece oyun oynarken göremiyorum de daha hoş gözükür dpi farkı var işte çok hızlı oynatamıyorum de

Geri