Neler Yeni

Paket Kaybı sorunu?(Millennicom)

karco41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Fatih Ceylan
Dün gece vaktınde internetim kesildi ardından 2 saat sonra geldi. Bu olaydan sonra internetimde paket kaybı olmaya başladı ve cok dengesiz.Aynı internet saglayıcısı kullanan başka şehirdeki arkadaşımda interneti kesilmemiş ama paket kaybı yaşamaya başlamış.Biri yardım edebilir mi? (Millennicom) Yada benim gibi yaşayan var mı?

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,487
İsim
Adem
Dün gece vaktınde internetim kesildi ardından 2 saat sonra geldi. Bu olaydan sonra internetimde paket kaybı olmaya başladı ve cok dengesiz.Aynı internet saglayıcısı kullanan başka şehirdeki arkadaşımda interneti kesilmemiş ama paket kaybı yaşamaya başlamış.Biri yardım edebilir mi? (Millennicom) Yada benim gibi yaşayan var mı?
2veya 3 gün önce gece internet gitti sabah uyandığımda vardı o günden beri speed teste değerler on numara ama internette loss var Millenicom

karco41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Fatih Ceylan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2veya 3 gün önce gece internet gitti sabah uyandığımda vardı o günden beri speed teste değerler on numara ama internette loss var Millenicom
bendede aynı şekilde düzeltmemiz için ne yapmalıyız acaba

lanzorate

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ömer Dilber
hocam hiçbir şey yapamıyoruz maalesef. dün akşamdan beri aynı sorun var ancak herhangi bir adım da atılmıyor bununla ilgili. twitterdan da bayağı yazan var şirkete ama çok umurlarında değil gibi.

karco41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Fatih Ceylan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorun gün itibariyle bende kalmamış düzelmiş gibi sizde bir kontrol edin isterseniz
hocam hiçbir şey yapamıyoruz maalesef. dün akşamdan beri aynı sorun var ancak herhangi bir adım da atılmıyor bununla ilgili. twitterdan da bayağı yazan var şirkete ama çok umurlarında değil gibi.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,487
İsim
Adem
Sorun gün itibariyle bende kalmamış düzelmiş gibi sizde bir kontrol edin isterseniz
Sabahları düzeliyor sanırım akşamları başlıyor sanki bu akşam belli olacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,121
Üyeler
164,620
Son üye
ali sahan
Top Bottom