Paketi açılmış RAM gönderildi

Reaksiyon skoru
2
Birkaç gün önce 23 yıldır sektörde olan bir firmanın pazaryeri mağazasından Kingston 2x16GB 6000mt/s cl36-44-44 ram aldım. Bugün ürün elime ulaştı ve paketin açık olduğunu gördüm. Ayriyeten ramler üzerine distribütör firmanın hologramlı etiketlerinden yapıştırılmıştı. Mesai saatlerinde olmadığımızdan firmaya henüz ulaşamadım ancak pazaryerine şikayette bulundum.

Daha önce benzer bir şey yaşayan var mı? Muhtemelen test edip gönderiyoruz ondan bu şekilde diyecekler ama bu saçmalık hangi ara normalleşti? Üretici Kingston test etmeden göndermiyordur zaten ürünü niye ekstra paket açılıyor? İade ürün olmadığına nasıl emin olacağız?

direkt iade satıcı kimdi söyle sorun olmaz açığa çıksın yaptıkları

Sadece test ettilerse ve ramler ddr5 ise gene iyi kurtulmuşsunuz. Ram krizinden dolayı böyle şeyler görmek normalleşecek hatta yurtdışınsa ddr4 kitlerin üzerine ddr5 heatsinkleri koyup satanlar varmış.
Hocam çok talihsiz oldu bu döneme denk gelmemiz. Kriz derinleşmeden sistemi toplayayım dedim iade kabul etmezler diye takıp da MemTest86'dan bakmaya çekindim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

direkt iade satıcı kimdi söyle sorun olmaz açığa çıksın yaptıkları
Satıcı İnventus pazaryeri pttavm hocam. İnventus'u güvenilir biliyordum canım sıkıldı 1 hafta daha sarktı sistem.

Hocam çok talihsiz oldu bu döneme denk gelmemiz. Kriz derinleşmeden sistemi toplayayım dedim iade kabul etmezler diye takıp da MemTest86'dan bakmaya çekindim.

Satıcı İnventus pazaryeri pttavm hocam. İnventus'u güvenilir biliyordum canım sıkıldı 1 hafta daha sarktı sistem.
Pttavmde olması dehşet tatsız olmuş iadede sorun yapmazlar umarım

pttavmden aldın diye iade gelmiş ürünü yollamışlardır
Muhtemelen hocam en azından buraya yazmış oldum. Artık Kingston Beast 2x16 6000Mt/s CL36 almak isteyenler İnventus'tan uzak durması gerektiğini biliyor.

[email protected] adresine mail atın bana direkt dönüş yapmışlardı. Yardımcı olurlar.
attım hocam beklemedeyim yarın sabah arayacağım

valla teknolojik bişey alacaksam ilk tercihim amazon..

7500F aldım hocam. ekran kartı 9070XT. anakart ASRock B650M HDV M2.

Geri