Neler Yeni

Pakistan'da 8 yaşındaki kız toplu tecavüze uğradı ve gözleri oyuldu!

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Gelenekvari bir şeydi sanırım. En azından öyle bir şey okumuştum.

Pakistan ve Hindistan arasındaki derin kutuplaşma herkesin malumudur .

Primitif gruplar arası çatışma zıtlaşma artınca ; sosyal entropi dediğimiz tansiyon artıyor .

Tansiyon artınca .. gruplar sönümlenme ihtiyacı hissediyor .

Bu yüzden de eyleme geçiyorlar . Tansiyonun şiddetine bağlı olarak .. kompulsiyon ; yani eyleminde şiddet boyutu katlanarak artıyor .

Bu da karşımıza cinnet tecavüz toplu linçler .. ağır şiddet intihar vesaire olarak çıkıyor ..

Bunun dışa dönük olanlarına : cinnet tecavüz toplu linç linç vesaire denirken ..
İçe dönük olanına ise : intihar vesaire şu bu deniyor .

Pakistan , Afganistan , Bangladeş .. Bizim ülkemizde dahil buna zibilyon tane ülkede ..

Bireyin .. çocukluktan yetişkinliğe .. yetiştirilişi .. onu psikolojik + fizyolojik hasta yapıyor .

Kompulsif bozukluk .. Eylemsel bozukluk oluyor .

Vücudundaki hormon salınımlarından dolayı .. hem fizyolojik hem mental harekete geçmek zorunda hisseden bireyde .. bu rahatsızlığını gidermek için .. yapmak istemeyeceği şeyleri bile yapmaya çalışıyor .

Bu şekilde rahatladığını düşündüğü içinde ; sonrası bir acı vicdan bir iç sıkıntı hissetmiyor .

İşbu bireyleri de .. tesiri altına alan insanlar var .. bunlara obsedör deniyor . İşbu bireylere de obsede deniyor . Bu tesir muhabbetine de obsesyon deniyor .

Bu bireylerin geçtiği eyleme de kompulsiyon ve eylemsel bozukluğa da ; kompulsif bozukluk deniyor .

Esasen bunların cezai ehliyeti yok denilebilir .. müşahede altında tutulması lazım , gözetmeni olması lazım .. Psikiyatr vesaire gözlem altında tutulması lazım yani ama ..

Toplum tarafından .. işbu bireyler saygı gördüğü .. toplumca kabul edilip .. sevildiği için bu mümkün olmuyor .

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C
Bu nasıl bir vahşettir.

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,577
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Hindistanlılarla iyi anlaşmıyor adamlar o yüzdendir. Ama yinede küçük çocuğun siyasi bir oyunun kurbanı olması çok kötü bişey.

Şimdi kendi şahsi kararımı belirtmek istiyorum bu adamların bu tarxda toplu tec*vüz gelenekleri var ve bunla resmen övünüyorlar ondan ziyade bu adamlar şuan bizim ülkemizde gelecek dönemlerde çok sıkıntı yaratacağını düşünüyorum karımız çoluk çocuğumuz ile sokağa çıkamayacağız mMMHHHHHHHHH ben sertcan bey bu durumu desteklemiyorum mmMHHHHH

Top Bottom