Bu sefer temelli gitti galiba
Sosyal Entropi ile alakalı yazımı sizler ile paylaşmak istedim . Pakistan'da 8 yaşındaki kız toplu tecavüze uğradı ve gözleri oyuldu! Şu konudan yola çıkarak ; kimseyi de incitmeyecek şekilde ; olabildiğince de dikkatli olarak sizlere anlatmaya çalıştım . Teşekkürler . 1 = GİRİŞ Sevgili...
forum.donanimarsivi.com
Bireyi ; Entropi'nin şiddetine bağlı olarak ; işbu kareler gibi düşünün . Kırmızı .. Kritiktir her an tetik almaya hazırdır , Mavi tonlarına kadar bu azalmaya devam eder . Mavi tonlarında .. Tetiklenmesi için bir infial olması lazım gelir , çok zorlaşır tetiklenmesi .. Yeşile doğru ilerledikçe...
forum.donanimarsivi.com
Genç bir kardeşimiz ile yaptığımız fasıldan dolayı ; gençlerimizin de daha fazla kandırılmasını engellemek için .. bir yazımı paylaşıyorum . Ukrayna Rusya savaşı ile alakalı yazdığım yazıdır . Savaşın başladığı zaman yazılmıştı . İnsanların kandırılmasını engellemek için . Bu yazıyı savaşın...
forum.donanimarsivi.com
buralarda ben işin nedeninden bahsettim .
Düşünün .. Yüzüklerin efendisini ele alın . Siz hiç birisinin ERU için ortalıkta terör estirdiğine şahit oldunuz mu ?
Ne bileyim İLUVATAR için .. kol bacak kestiğini .. Cihat ettiğini .
Yediler için .. Işığın ağaçları için ne bileyim .. Ormanın çocukları için falan ..
Mesele aslında bu kadar basit .
Sizin nasıl şartlı koşullandığınıza , sizin nasıl bir dürtüyle ve güdüyle tepki verdiğinize , sizin nasıl bir hormonal aktiviteye sahip olduğunuza bağlı olarak , iç ve dış uyaranları şekillendiriyorlar .
Görsel ve işitsel .. Sonra da sizi manipüle edip yönlendirip dikta edip .. istedikleri sonuçları alarak hayatlarına devam ediyorlar .
Dünyanın kurgusu bundan ibaret .. Birileri birilerinin rahatlığı refahı tatmini doyumu için hizmet edecek .. mesele bundan ibaret .