Neler Yeni

Pakistan'da 8 yaşındaki kız toplu tecavüze uğradı ve gözleri oyuldu!

Tüm bunları tetikleyen .. 1 tane Molla Obsedör , Gerisin geri yüz kişi obsede .. Yaptıkları linç ağır şiddet yakma ezme yukarıdan atma bunlar da kompulsiyon .. kompulsif bir bozukluk .. Tüm bunlar da obsesyon vakası diye diye geçiyor .
1662206126885.png

1662206216088.png

1662206873349.png

Son düzenleme:

Besim Tibuk

80+ Gold

IceMan🥊

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,002
İsim
.
Bu ne lan? Yahu insan ne diye böyle bir şey yapar ki?

Burada arkadaşlar dediğim gibi yazımı paylaştım .. Üstü kapalı şekilde kimseyi de incitmeden .. gerçekleri olabildiğince açıklamaya çalıştım .

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
858
İsim
okr
Şimdi kendi şahsi kararımı belirtmek istiyorum bu adamların bu tarxda toplu tec*vüz gelenekleri var ve bunla resmen övünüyorlar ondan ziyade bu adamlar şuan bizim ülkemizde gelecek dönemlerde çok sıkıntı yaratacağını düşünüyorum karımız çoluk çocuğumuz ile sokağa çıkamayacağız mMMHHHHHHHHH ben sertcan bey bu durumu desteklemiyorum mmMHHHHH
Ulan soveyim diyorum uyarı sayım böyle şeylere söve söve 20 oldu.Sovemiyorumda

Mertlik öldü yiğen.

Sınırsız hoşgörü toleransı gereği .. bu işi artık sadece .. şiddetle cezalandırarak çözebilirsiniz .
Çünkü bahsini ettiğim hususlardan dolayı ; fail taraf sizinle iletişime kapalıdır .

Doğru bir şekilde iletişim kuramazsınız . Bu yüzden de .. Benim bildiğim ve uygulanan çözüm .

Kitlesel bir cezalandırma işlemi uygulanır .. İşbu gruba ve gruplara .. ilkel terbiye yöntemleri uygulanır .

Ayrıca .. sönüm ihtiyacı hisseden kurbanlar ve kurbanların olduğu gruplar ; serbestleştirilir ve bu grupların üzerinde hakimiyet kurana kadar bu süreç böyle devam eder .

Bu işinde nasıl yapıldığını .. yazarım olmadı .

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Uygunsuz davranış
@Alexa bu konularda da savunsana bunları okul çocuğu

silindi

Son düzenleme:
şimdi yunanlılarla iyi anlaşamıyoruz diye gidip adamların yaptıgınımı yapalım bu insanlık dışı

Haklısın ama .. onların dünyasında işler bu şekilde yürüyor . Kendilerine bile neler yapıyorlar ? Ampute etmek gibi .. çocuklara tecavüz gibi .. özellikle erkek çocuklarına ..

Bizler ideolojimiz gereği .. Bize de hem kendi ülkemiz hem batılı ülkeler .. projeksiyon çalışmalarından hareketle bir kitle sivil toplum çalışması yaparlar .

Bunlardan birinde örneğin .. Bize Amerikalı askeri perişan ettiler , Amerikalılar zulmediyor bakınız diye bir görsel gösterdiler ..

Biz o görsele ve videoya bakıp ; şunu dedik Türkiye olarak .. İç grup ama aslında dış grup kayırması yaparak asimile olduğumuzdan dolayı !

Amerikalılara iyi yapmışlar .

Sonra bununla alakalı makale okudum . Komediye bak .

Amerikalı Asker , sıradan bir gelenek olan Baça baziden mağdur bir erkek çocuğunun bu halini görünce delirmiş ve hemen onu yapanlardan birine saldırmış .

Amerikalı asker adamı haşat edince .. Diğerleri de Amerikalı asker'e saldırmak istemiş .

Sonra da Amerikalı Askerden dolayı .. ortada infial oluşmuş .

Amerikalı askeri görevinden almışlar .

Biz de Erkek çocuğuna tecavüz eden ve dansöz diye oynatanları televizyonda görüp .. onları destekliyoruz .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,343
Üyeler
167,638
Son üye
ramazankurt
Top Bottom