Neler Yeni

Pakistan'da 8 yaşındaki kız toplu tecavüze uğradı ve gözleri oyuldu!

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bu konudaki en hakli ve en guzel yorumun kufur gerekcesi ile ceza almasi beni uzuyor.

Milletin basina ne geliyorsa ya akildan sorunlu insanlardan ya da "cok sukur muslumaniz" diyenlerden geliyor. 8 yasindaki bir cocuga bunu yapanlarin nedeni ne olursa olsun iki dunyada da iki yakasi bir araya gelmesin.

Son düzenleme:

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,577
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
sonunda aklı olan bir insan
Akıl, her şeyi olduğu gibi görmekten başka bir şey değildir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu konudaki en hakli ve en guzel yorumun kufur gerekcesi ile ceza almasi beni uzuyor.

Milletin basina ne geliyorsa ya akildan sorunlu insanlardan ya da "cok sukur muslamaniz" diyenlerden geliyor. 8 yasindaki bir cocuga bunu yapanlarin nedeni ne olursa olsun iki dunyada da iki yakasi bir araya gelmesin.
her şey bir tarafa. En katı düşman olsa bile, onun daha hiç bir şey anlamayan çocuğuna işkence etmek çok büyük şerefsizliktir.
Bunu yapan adamlar ben ne yapıyorum? demiyor mu acaba?
Edit - Büyük bir adama yapsalar anlarım da bu adam bilinçi şekilde birşeyler yapmış gıcıklandırmış milleti. Çocuğa nedir bee?

Akıl, her şeyi olduğu gibi görmekten başka bir şey değildir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

her şey bir tarafa. En katı düşman olsa bile, onun daha hiç bir şey anlamayan çocuğuna işkence etmek çok büyük şerefsizliktir.
Bunu yapan adamlar ben ne yapıyorum? demiyor mu acaba?
Edit - Büyük bir adama yapsalar anlarım da bu adam bilinçi şekilde birşeyler yapmış gıcıklandırmış milleti. Çocuğa nedir bee?

Eee ben de bunları anlatıyorum . Hem merak ediyorsun hem de yapar mı yapmaz mı neden ? bunu düşünüyorsun ?
Çocuklar ampute ediliyor .. tecavüz ediliyor dansöz kıyafetleriyle oynatılıyor erkek çocukları falan ..

aklına gelemeyecek kompulsiyonlar yaşanıyor . Ben anlatıyorum bunları .. Bundan oluyor böyle yapmayın .. Çözüm yolları şunlar .

Bana burnun büyük , kaşının üstünde gözün var .. Ağzın yamuk falan diye çözümler üretiyorsun ..

O toplumlara dönüşmeden önce ki son kavşaklardır bunlar . Bu da bilgin olsun .

Yani Türkiye'nin de tamamen o raya girme tehlikesi mevcuttur . Gençler de şu an buna hizmet etmektedir .

Ondan sonra hepimiz anlarız bakalım adamlar yaparken ne düşünüyor muş ?

Gayet de rahatlar bilgin olsun .. Anlatabildim mi ? Onu da anlattım tabi benim şahsıma saldırmak yerine keşke .. paylaştıklarımı okusaydınız .

Tüm bunları tetikleyen .. 1 tane Molla Obsedör , Gerisin geri yüz kişi obsede .. Yaptıkları linç ağır şiddet yakma ezme yukarıdan atma bunlar da kompulsiyon .. kompulsif bir bozukluk .. Tüm bunlar da obsesyon vakası diye diye geçiyor .
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Götünüze acı biber sürüp aydayayım allahın belaları

Misal bu bir çözüm oluyorsa ; merak ediyorum nasıl oluyor ? Acı biberin tohumları anüse saçılıp tahriş ederek falan gün içerisi bağırsakta soruna neden olup .. adamı çileden mi çıkarıyor ? Çözüm bu mu ? yani .. Ağdalı küfür ederek .. bunların hepsini bitirdiniz değil mi ? Yok kendini rahatlattı herkes . İnsanlar sorunlar çözülsün istemiyor .. O sorunlardan tatmin olup keyfimize bakalım istiyor bu kadar net .

StarWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Ural
İlgilendiği Kategoriler
İşlemci, ekran kartı, müzik, futbol.
Orospunun fırlattıkları. Beni bu nedenle banlayacak modun da ta.

@_Zaur_

Bunun çözümü de kardeşim şu şekilde .

kötü ahlaklı erkeklerle düşüp kalkan bir kadın .. hamile kalıp doğum yaparken fazla ıkınırsa oluşacak basınçtan dolayı bebek fırlıyor . Ve bu bebekler böyle oluyorlar .

Sanırsam arkadaş düşmenin çarpmanın etkisiyle bebekte travma olduğunu düşünmüş ?

Ama bunu yapanlar öyle bir şey yaşamış mı ? Çoğunluğu yaşamamış !

Hadi bakalım buradan yak .

Ya da üç kere falan doğru tonlayarak ; Bu küfrü edersen : Adamlar iyileşiyormuş .

Son düzenleme:

StarWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Ural
İlgilendiği Kategoriler
@_Zaur_

kötü ahlaklı erkeklerle düşüp kalkan bir kadın .. hamile kalıp doğum yaparken fazla ıkınırsa oluşacak basınçtan dolayı bebek fırlıyor . Ve bu bebekler böyle oluyorlar .

Sanırsam arkadaş düşmenin çarpmanın etkisiyle bebekte travma olduğunu düşünmüş ?

Bir insan 7 sinde de 70 inde de aynıdır. Bunun çözümü yok, idam legal olana kadar sövmekten başka çaremiz yok.

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,577
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
@_Zaur_

Ya da üç kere falan doğru tonlayarak ; Bu küfrü edersen : Adamlar iyileşiyormuş .
Sövmekle zaten bir şey yapamayız. Toplum olarak dışlamalıyız oranın yobazlarını ama malesef her Pakistanlı da aynı onlar gibi kötü olacak gibi durumda olmadığı için hakklarına gireriz.

Mesela İmamın biri çocuğa tecavüz etti diye tüm imamlar yargılanmıyorsa sorunu kendimizde aramalıyız.

Suç o çocuğu kendi yalnız başına bırakan ebeveynlerdedir. Net.
Suç o çocuğu imamın yanına gönderen ebeveynlerdedir. Net

Bir insan 7 sinde de 70 inde de aynıdır. Bunun çözümü yok, idam legal olana kadar sövmekten başka çaremiz yok.

Sövmekten başka kesin bir çare var da , onu yapabilecek kadar idrak ve akıl ; yetişmişlik .. yeti donanınım bizim ülke de yok .
daha o noktaya ulaşabilmek için ; kaç yıl geçmesi lazım .. Allah bilir .

Yani önce öncelikli olarak milleti ; insani vasıflarını ; en azından standarda yakın ölçülerde kullanacak kadar bir seviyeye getireceğiz de ; sonra bu işlere bakacağız .

Böyle millet mi ? olur arkadaş ya .

StarWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Ural
İlgilendiği Kategoriler
Sövmekten başka kesin bir çare var da , onu yapabilecek kadar idrak ve akıl ; yetişmişlik .. yeti donanınım bizim ülke de yok .
daha o noktaya ulaşabilmek için ; kaç yıl geçmesi lazım .. Allah bilir .

Yani önce öncelikli olarak milleti ; insani vasıflarını ; en azından standarda yakın ölçülerde kullanacak kadar bir seviyeye getireceğiz de ; sonra bu işlere bakacağız .

Böyle millet mi ? olur arkadaş ya .
Hiç kimse belli bir standartta yaşayamaz. 1000 kişiden de 1 kişi bunu yapabilir. Tek çözüm ağır cezalar ile toplumu caydırmak.

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım