valla ben gördüğümü atıyorum. Genelde yakalıyorum hergün 4 5 saat arayla bakıyorum indirimlereBu gece uyku yok bana arkadaşlar içime oturdu 5 aydır ekran kartı almaya çalışıyorum bunun gibi kısa süreli büyük indirimleri nasıl yakalayabilirim dizlerimi tokatlıyorum şu an
3000 TL ye inno3d rtx 2060 super aldım da bu indirimi görünce kazık yedim gibivalla ben gördüğümü atıyorum. Genelde yakalıyorum hergün 4 5 saat arayla bakıyorum indirimlere
800 tl var aslında iyi bence 2060 süper3000 TL ye inno3d rtx 2060 super aldım da bu indirimi görünce kazık yedim gibi
O zamanda bunu alanlar ağlar her şey karşılıklıIncehesap ta stok bitirmeye çalışır diye düşünüyorum. Gaming gecesine bunlardan da iyi bir indirim gelebilir
Hayır çok iyi de bütçem tam bu kadardı çok güzel denk geldi ama 2070 super 3800 TL çok iyi800 TL var aslında iyi bence 2060 süper
Reis sence inno3d 2060 super nasıl soğutma olarak yada malzeme kalitesi olarak üzmez deme.800 TL var aslında iyi bence 2060 süper
3 4 haftadır 4400 ten aşağı görmedim diye hatırlıyorum bu fiyat gerçekten iyiydi.Hayır çok iyi de bütçem tam bu kadardı çok güzel denk geldi ama 2070 super 3800 TL çok iyi
Yok şaka yapıyordum kullanırım tabii ki@DenizAktaş Niye yaptın böyle bir şey satacak mısın kutusunu açmadan?