Neler Yeni

PALİT 4080 SUPER - Ryzen 5 7600 HAZIR SİSTEM NASILDIR?

m2ran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet Turan ERKEK
Arkadaşlar merhaba herkese iyi forumlar.

Gamegaraj'da kasım fırsatı olan hazır sisteme baktım ve https://www.gamegaraj.com/urun/kapkan-7a-rtx4080s/ bu sistem gözüme çarptı. Palit ekran kartını hiç bilmiyorum sistem arayışımda tercihim her zaman Asus GeForce RTX 4070 Super'li sistemlerdi fakat 4080 Super'li sistem gördüm ve çok uygun göründü gözüme ve Palit markası nasıldır hiç bilmiyorum, Asusla arasındaki farklar nedir. Sistemi ve sorularımı değerlendirirseniz çok sevinirim. İyi forumlar...

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,860
İsim
Emre siyah
Palit markası iyi bir marka asusdan farkı soğutması tasarım, kart aynı kart .
Alınır mı ya gelicek olursak 2k ve üstüne darboğaz olucağını sanmıyorum o yüzden alınabilir gibi ssd ve rami değiştirin ama.

m2ran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet Turan ERKEK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Palit markası iyi bir marka asusdan farkı soğutması tasarım, kart aynı kart .
Alınır mı ya gelicek olursak 2k ve üstüne darboğaz olucağını sanmıyorum o yüzden alınabilir gibi ssd ve rami değiştirin ama.
teşekkür ederim yardımın için bir sorum daha olacak sana hocam, bu sistemdeki ekran kartı Nvidia GeForce değil mi?
?

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,860
İsim
Emre siyah

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Tayfun Balım
teşekkür ederim yardımın için bir sorum daha olacak sana hocam, bu sistemdeki ekran kartı Nvidia GeForce değil mi?
?
Hocam ekran kartlarının üreticileri asus msi palit gigabyte gibi markalar değiller. Ekran kartının içindeki devre elemanlarını nvidia üretiyor. Sadece soğutma bloğu ve fanları markalar kendi tasarımına göre ekliyor. %2 %3 oc edip piyasaya sürüyorlar. Yani asus rog da alsanız, palit de alsanız 2 3 fps lik fark dışında hiçbir fark olmayacak.

Siz ekran kartı alırken 2 şeye para ödüyorsunuz.
1-Soğutma performansı
2-Satın alım sonrası destek hizmeti (muhatap bulup bulamamak meselesi)

O yüzden içiniz rahat olsun. Alacağınız modelin soğutma performansı iyiyse alıp geçin.

m2ran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet Turan ERKEK
Hocam ekran kartlarının üreticileri asus msi palit gigabyte gibi markalar değiller. Ekran kartının içindeki devre elemanlarını nvidia üretiyor. Sadece soğutma bloğu ve fanları markalar kendi tasarımına göre ekliyor. %2 %3 oc edip piyasaya sürüyorlar. Yani asus rog da alsanız, palit de alsanız 2 3 fps lik fark dışında hiçbir fark olmayacak.

Siz ekran kartı alırken 2 şeye para ödüyorsunuz.
1-Soğutma performansı
2-Satın alım sonrası destek hizmeti (muhatap bulup bulamamak meselesi)

O yüzden içiniz rahat olsun. Alacağınız modelin soğutma performansı iyiyse alıp geçin.
yardımlarınız için çok teşekkür ederim dostlarım.

m2ran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet Turan ERKEK
Emre hocam verdiğin cevabı anladım fakat içimin rahat etmesi açısından biraz daha detay soracağım kusuruma bakma lütfen, bu sistemde ekran kartında GeForce ibaresi bulunmuyor, ekran kartının GeForce experience gibi uygulaması vardır değil mi? Bu uygulama GeForce'larda bulunuyor ama ekran kartı başlığında öyle bir yazı göremediğimiz için tedirgin oldum. Yani o kadar para veriyoruz biraz araştırıp almakta fayda var sorularımı mazur görün :)

slayer721

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Emirhan Özkan
Emre hocam verdiğin cevabı anladım fakat içimin rahat etmesi açısından biraz daha detay soracağım kusuruma bakma lütfen, bu sistemde ekran kartında GeForce ibaresi bulunmuyor, ekran kartının GeForce experience gibi uygulaması vardır değil mi? Bu uygulama GeForce'larda bulunuyor ama ekran kartı başlığında öyle bir yazı göremediğimiz için tedirgin oldum. Yani o kadar para veriyoruz biraz araştırıp almakta fayda var sorularımı mazur görün :)
hocam rtx 4080 super serisi kartların hepsi aynı sadece soğutma performansı farklı

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,860
İsim
Emre siyah
iki tane ana üretici var piyasada zaten biri amd rx serisi kartlar , bunlarda geforce expreience bulunmuyor
bir diğer ise nvidia rtx,gtx serisi kartlar bunlarda ise bulunuyor.

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Erdem
Arkadaşlar merhaba herkese iyi forumlar.

Gamegaraj'da kasım fırsatı olan hazır sisteme baktım ve https://www.gamegaraj.com/urun/kapkan-7a-rtx4080s/ bu sistem gözüme çarptı. Palit ekran kartını hiç bilmiyorum sistem arayışımda tercihim her zaman Asus GeForce RTX 4070 Super'li sistemlerdi fakat 4080 Super'li sistem gördüm ve çok uygun göründü gözüme ve Palit markası nasıldır hiç bilmiyorum, Asusla arasındaki farklar nedir. Sistemi ve sorularımı değerlendirirseniz çok sevinirim. İyi forumlar...
Bunun kasa ve psu'su nasıldır hocam? Ben de 4070 super olanını düşünüyorum.

Top Bottom