TechGuy
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,305
Uygunsuz davranış
Boş yapma. Köylü hezeyanlarını git başka forumlarda yaşa. "12 kart taktım bla bla" Banane ne taktığından kardeşim. Donanım konusunda cahilsin. Cahil olduğunu ilk mesajıma attığın "kahkahadan" anladım. O yüzden şimdi bana edep dersi verme çünkü saygımı hak edecek bir üslupla yaklaşmadın bana. Birde 8xMSAA falan saçmalamışsın ama 8xmsaa bellek sıcaklıklarını etkilemez, core temp biraz arttırır. Ki dediğin gibi olsa da attığım kartların derecesi söylediğimden çok daha düşük. Bir daha mesajına salladığın adamı iyi seç. Çünkü sizin riglerde bozduğunuz belleklerin tamirini az yapmadım. Rezil adam!Haddsiz! Ben sana kötü bir şey mi söyledim, senin kutsalına mı laf yaptım? Ne bu hakaret? Birincisi, test 0x msaa'da yapılmış, kart zorlanmıyor, 8x yap o şekilde ısılara bir daha bakalım, ikincisi Furmark Vram'lere yük bindirmez %3 kullanımda zaten. MSI Kombustor Donut 6500MB' de yap öyle at bakalım o zaman o vrm'ler o ısıları görecek mi? Üçüncüsü 300 adetten fazla kartla mining yaptım tek rige 12x 3090 takmış biriyim. Hayatında göremeyeceğin ve tahmin edemeyeceğin sayıda bilgisayar parçasına sahibim, el elden üstündür illaki senden bilgili biri vardır. Daha karşındakini tanımadan böyle kibirli ve hakaret ederek konuşman haddsizlikten başka bir şey değil. Elinde olmayan kart hakkında yorum yapıyorsun senden istediklerimi test edecek imkanın bile yok gelmişsin bana çok bilmiş gibi hakaret ediyorsun. O lafı sana iade ediyorum.