Çözüldü✓ Palit gamingpro rtx 3090 24gb alınır mı

Uygunsuz davranış
Haddsiz! Ben sana kötü bir şey mi söyledim, senin kutsalına mı laf yaptım? Ne bu hakaret? Birincisi, test 0x msaa'da yapılmış, kart zorlanmıyor, 8x yap o şekilde ısılara bir daha bakalım, ikincisi Furmark Vram'lere yük bindirmez %3 kullanımda zaten. MSI Kombustor Donut 6500MB' de yap öyle at bakalım o zaman o vrm'ler o ısıları görecek mi? Üçüncüsü 300 adetten fazla kartla mining yaptım tek rige 12x 3090 takmış biriyim. Hayatında göremeyeceğin ve tahmin edemeyeceğin sayıda bilgisayar parçasına sahibim, el elden üstündür illaki senden bilgili biri vardır. Daha karşındakini tanımadan böyle kibirli ve hakaret ederek konuşman haddsizlikten başka bir şey değil. Elinde olmayan kart hakkında yorum yapıyorsun senden istediklerimi test edecek imkanın bile yok gelmişsin bana çok bilmiş gibi hakaret ediyorsun. O lafı sana iade ediyorum.
Boş yapma. Köylü hezeyanlarını git başka forumlarda yaşa. "12 kart taktım bla bla" Banane ne taktığından kardeşim. Donanım konusunda cahilsin. Cahil olduğunu ilk mesajıma attığın "kahkahadan" anladım. O yüzden şimdi bana edep dersi verme çünkü saygımı hak edecek bir üslupla yaklaşmadın bana. Birde 8xMSAA falan saçmalamışsın ama 8xmsaa bellek sıcaklıklarını etkilemez, core temp biraz arttırır. Ki dediğin gibi olsa da attığım kartların derecesi söylediğimden çok daha düşük. Bir daha mesajına salladığın adamı iyi seç. Çünkü sizin riglerde bozduğunuz belleklerin tamirini az yapmadım. Rezil adam!

Lütfen kavga etmeyin 😭
Dostum insanlar anlayıp bildiği konular hakkında yorum yaparsa eğer, bir çok kişinin bilgisinden istifade etmiş oluruz. Ama bazı insanlar anlamadığı konuları, kendi yarım yamalak tecrübeleri ile değerlendirdiği için bilgi kirliliği oluyor. Bu forumda beni en çok sinirlendiren olay bu. Yoksa bana ne herkes haklı olduğu fikrini kaynaklarla destekler. Tartışma ortamı ona göre şekillenir. Fakat fikrin olmayan bir konuda "kahkaha" emojisi atmak aymazlık ve saygısızlıktır. Verilecek cevap aynı ölçüde saygısız ve ölçüsüz olabilir. Önce vurup sonra dayak yedim diye ağlayamazsın yani. Eğer hatan varsa "yanlış değerlendirmişim, teşekkür ederim" dersin konu kapanır. Ama bu arkadaş "boş" fikrinde ısrarcı olduğu için ve eğitilemeyeceğine inandığım için direkt engelledim.

gaming prodan uzak dur 3090 da, çok kötü kart

Son düzenleme:
Rtx 3090'a kötü diyen bir zihinle yaşamak istiyorum . İkinci el fiyat bandına göre gayet iyi

hocam siz 3090 mı kullanıyorsunuz memnun musunuz
ben RTX 3090 Tİ kullanıyorum gayette memnunum ama alırken iyi temiz bir kart bulmak lazım bu fiyat bu kart için az iyi bir temiz bir kart gayet iyi götürür zamanında rx6000 ve rx7000 serine koyan bir kart bu forumda amd fan agırlıklı bir forum oldugu için bu karta çöp çok kötü diyen elemanların olması normal

dying light the beast 2k ultra dlss kalite modu fsr 3.1 kare oluşturma Ryzen 9800x3D RTX 3090 Tİ 32 GB ddr5 6000 mhz ram
1758805770497.webp

görüntü kalitesi çok yüksek oldugu için direk yükleyemiyorum bile "The uploaded file is too large for the server to process"
ortalama olarak 130-140 arası gidiyor bazen 150 görüyorum oyun tam stabil olmadıgı için olabilir yada ndivia benim ndivia ayarlarım full grafik agırlık oldugu için olabilir ama en kötü 120 fps alıyorum 2025 yılında yeni çıkan bir oyunda biraz destek alarak 120-150 arası fps alabiliyorum grafik kısmadan beni en az 3 sene bu ayarlarda götürür diye düşünüyorum rtx5090 alabilirim ama gerek var mı emin degilim

Ekler

• fafa.webp
    fafa.webp
    1,007.5 KB · Hit: 7
  • fdafada.webp
    fdafada.webp
    1.2 MB · Hit: 6
Son düzenleme:
Geri