Fiyatları iyi geldi ihtiyacı olan varsa bakabilir.
Fiyatlar fazla fakat yıl başından sonra piyasaların ve fiyatların 3 aşağı 5 yukarı nasıl yükselceğinide görebiliyoruz bu ekonomide, o yüzden almak istediğini almak sana bir şey kaybettirmiyor. Bu vade farksız taksitte nimet o yüzden kaçırılmaması gerekir benceHâlâ düşmeleri gereken rakamlara düşmediler 1-2 ay önce çok daha ucuza satıldılar zaten laf olsun diye indirim yapıyorlar. Bizim milletin de suçu yok değil ama çok galeyana geldik bu fiyatlara da alınmamalı bence bir kitle var kasımdan sonra fiyatlar 2-3 kata çıkacak sanıyor milleti etkiliyor hep ondan. Parası olmayan gariban da ne yapsın sözde işini şansa bırakmamaya çalışıyor ama bu fiyatlar cidden fazla
4060ti 8gb kullanıcısıyım. Almayın. Kesinlikle uzak durun. Daha yüksek vramlere bakın. RTX zart zurt demeyin. 8gb vram yetmiyor yeni nesil oyunlara. Yeni nesil dediysem de 2-3 senelik oyunlar değil he. 5-6 yıllık oyunlara falan yetmiyor.şöyle ekleme yapmış olayım bende konuya.
Galax RTX4060TI 8GB 1-Click Oc
13499₺
Kredi kartınıza göre 5-6 taksit vade farksız satılmakta.
NOT: Yorumda poşetle geldi falan yazmışlar. Tercih sizin.
Galax NVIDIA GeForce RTX 4060 Ti 46ISL8MD8COC 1-Click OC 8 GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri
Galax NVIDIA GeForce RTX 4060 Ti 46ISL8MD8COC 1-Click OC 8 GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Hep aynı muhabbet ama artık şöyle bir şey var insanlar bilinçlendi ve almıyor 20 bin liraya 4060 sistem çıkınca çılgınlarca paylaşırlardı farkındaysanız artık 20ye 4060 standart oldu paylaşana laf ediyoruz 19 bin seviyelerine düştü az çok takip edilirse ucuza alınabilir az çoktan kastım belki aylarca ama bu fiyatlar nolursa olsun fazlaFiyatlar fazla fakat yıl başından sonra piyasaların ve fiyatların 3 aşağı 5 yukarı nasıl yükselceğinide görebiliyoruz bu ekonomide, o yüzden almak istediğini almak sana bir şey kaybettirmiyor. Bu vade farksız taksitte nimet o yüzden kaçırılmaması gerekir bence
tam 1 ay önce 12.500 aldık bu forumdan şu an pahalı evetİnno3d 4060ti pahalı Ekim ayında 12.5k verdiler.
Hep aynı muhabbet ama artık şöyle bir şey var insanlar bilinçlendi ve almıyor 20 bin liraya 4060 sistem çıkınca çılgınlarca paylaşırlardı farkındaysanız artık 20ye 4060 standart oldu paylaşana laf ediyoruz 19 bin seviyelerine düştü az çok takip edilirse ucuza alınabilir az çoktan kastım belki aylarca ama bu fiyatlar nolursa olsun fazla
çok doğru bende kullandım bi ara cyberpunk 2077 de denedim 5 dk dan sonra kart beni s*ken yok mu diye bağırıyor güyya dlss 3.5 çıkmış 8gb vram e dls 999 çıksın ne fayda arkadaş. Para kazanıcaz diye iyice milleti mal yerine koydu şu nvidia. Alacaksanız amd alın nvidia pişmanlıktır4060ti 8gb kullanıcısıyım. Almayın. Kesinlikle uzak durun. Daha yüksek vramlere bakın. RTX zart zurt demeyin. 8gb vram yetmiyor yeni nesil oyunlara. Yeni nesil dediysem de 2-3 senelik oyunlar değil he. 5-6 yıllık oyunlara falan yetmiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
çok doğru bende kullandım bi ara cyberpunk 2077 de denedim 5 dk dan sonra kart beni s*ken yok mu diye bağırıyor güyya dlss 3.5 çıkmış 8gb vram e dls 999 çıksın ne fayda arkadaş. Para kazanıcaz diye iyice milleti mal yerine koydu şu nvidia. Alacaksanız amd alın nvidia pişmanlıktır
reis inno3d palit gainward bu kartların soğutma mimarileri ve malzeme kaliteleri iyi değil ondan ucuzlar. Alacaksan galax, asus, msi al. Bunlar arasında zaten en f/p galax. Tavsiyem 8gb vram sakın alma 16 gb lar zaten 18000 den başlıyor o fiyata çok güzel rx 7700 xt ler var 2k için harika kartlar
Fiyatları iyi geldi ihtiyacı olan varsa bakabilir.
İNNO3D kullanıyorum , oyunlarda rt açık 2k ultra ayarlarda en baba 68 derece görüyorum , kasamın 2 fanının bozuk olduğu dönemde bile bu baremi geçmedi. Almak isteyip aklında soru işareti olan varsa ben kartımdan memnunum , 2k da ortalaması 60-65 arası. Boşta 35 derece , hafif oyunlarda 50 dereceyi geçmediği için fan açma ihtiyacı duymuyor.Mesaj otomatik birleştirildi:
çok doğru bende kullandım bi ara cyberpunk 2077 de denedim 5 dk dan sonra kart beni s*ken yok mu diye bağırıyor güyya dlss 3.5 çıkmış 8gb vram e dls 999 çıksın ne fayda arkadaş. Para kazanıcaz diye iyice milleti mal yerine koydu şu nvidia. Alacaksanız amd alın nvidia pişmanlıktır
Mesaj otomatik birleştirildi:
reis inno3d palit gainward bu kartların soğutma mimarileri ve malzeme kaliteleri iyi değil ondan ucuzlar. Alacaksan galax, asus, msi al. Bunlar arasında zaten en f/p galax. Tavsiyem 8gb vram sakın alma 16 gb lar zaten 18000 den başlıyor o fiyata çok güzel rx 7700 xt ler var 2k için harika kartlar