Palit mi İnno3d mi ?

Hangisi daha ucuzsa.

palit ile inno3d arasında 50 tl fark vardır ben 50 tl fazla verip palit 1660 Super aldım.
görüntüsü kalitesi daha iyi gelmişti gözüme.

fark 50 tlden fazla olsa inno3d alırdım inno3d'de oldukça iyi.

Düşük bütçede hangisi daha ucuzsa o alınmalı bence.

aslında ichill 3X Var o baya iyi ama umarım çok pahalı olmaz

Hocalarım olayı biliyorsunuz, pek de açmak istemiyorum stok meselesi yüzünden. :D Sizce hangisi daha iyidir ?
hangi model olduğuna bağlı. Fakat fiyat ve performans farkı aralarında çok yok diye biliyorum. Ucuz olanı al gitsin. Şuan palit rtx 2060 kullanıyorum yeni aldım üründen gayet memnunum hatta şuan ekran kartının stabil oc sini bulmaya çalışıyorum. Performansı da soğutması da gayet iyi en ağır oyunlarda 69 dereceyi bile zor görüyor. İnno3d nin de internette incelemeleri var tercihini ucuz olandan yana yapmalısın bence.

hangi model olduğuna bağlı. Fakat fiyat ve performans farkı aralarında çok yok diye biliyorum. Ucuz olanı al gitsin. Şuan palit rtx 2060 kullanıyorum yeni aldım üründen gayet memnunum hatta şuan ekran kartının stabil oc sini bulmaya çalışıyorum. Performansı da soğutması da gayet iyi en ağır oyunlarda 69 dereceyi bile zor görüyor. İnno3d nin de internette incelemeleri var tercihini ucuz olandan yana yapmalısın bence.
Hocam kafamı çok karıştırıyorsunuz, sanırım ram alıp çıkacağım.

Hocam kafamı çok karıştırıyorsunuz, sanırım ram alıp çıkacağım.
Şuan oc yiyaptım 15 fps daha fazla alıyorum sıcaklık 1 derece arttı. Warzone ve r6 testi yaptım. Warzone zaten optimazsyon olarak kötü bir oyun ama ikisinde de +15 ile +20 arası fps farkı aldım. Kafanı karıştıran ney bilmiyorum ama ekran kartı markaları arasında ikisinin cidden çok farklı olduğunu düşünmüyorum. Ben palit kullanıcısı olarak öneriyorum yani asus rog filan falan sıcaklık farkı çok yok görüyorsun. inno3d de buna yakındır.

Geri