Hocam dediğim gibi tasarımla pek ilgilenmiyorum, performans olsun yeter. Tabii fiyatı da bir o kadar önemli benim içinDual ve twin modeller aynı fiyattan çıkacak. Palit pek hoş gelmedi bana, Inno3D![]()
Performans olarak fark olacağını sanmam, kaldı ki soğutma farkı da çok olmayacaktır. Fiyat da aynı geleceğini düşünürsek hangisini kaparsanız kar.Hocam dediğim gibi tasarımla pek ilgilenmiyorum, performans olsun yeter. Tabii fiyatı da bir o kadar önemli benim için![]()
O zaman dediğiniz konuya döner hocam, görünüşüne bakarım.Performans olarak fark olacağını sanmam, kaldı ki soğutma farkı da çok olmayacaktır. Fiyat da aynı geleceğini düşünürsek hangisini kaparsanız kar.
hangi model olduğuna bağlı. Fakat fiyat ve performans farkı aralarında çok yok diye biliyorum. Ucuz olanı al gitsin. Şuan palit rtx 2060 kullanıyorum yeni aldım üründen gayet memnunum hatta şuan ekran kartının stabil oc sini bulmaya çalışıyorum. Performansı da soğutması da gayet iyi en ağır oyunlarda 69 dereceyi bile zor görüyor. İnno3d nin de internette incelemeleri var tercihini ucuz olandan yana yapmalısın bence.Hocalarım olayı biliyorsunuz, pek de açmak istemiyorum stok meselesi yüzünden.Sizce hangisi daha iyidir ?
Hocam kafamı çok karıştırıyorsunuz, sanırım ram alıp çıkacağım.hangi model olduğuna bağlı. Fakat fiyat ve performans farkı aralarında çok yok diye biliyorum. Ucuz olanı al gitsin. Şuan palit rtx 2060 kullanıyorum yeni aldım üründen gayet memnunum hatta şuan ekran kartının stabil oc sini bulmaya çalışıyorum. Performansı da soğutması da gayet iyi en ağır oyunlarda 69 dereceyi bile zor görüyor. İnno3d nin de internette incelemeleri var tercihini ucuz olandan yana yapmalısın bence.
Şuan oc yiyaptım 15 fps daha fazla alıyorum sıcaklık 1 derece arttı. Warzone ve r6 testi yaptım. Warzone zaten optimazsyon olarak kötü bir oyun ama ikisinde de +15 ile +20 arası fps farkı aldım. Kafanı karıştıran ney bilmiyorum ama ekran kartı markaları arasında ikisinin cidden çok farklı olduğunu düşünmüyorum. Ben palit kullanıcısı olarak öneriyorum yani asus rog filan falan sıcaklık farkı çok yok görüyorsun. inno3d de buna yakındır.Hocam kafamı çok karıştırıyorsunuz, sanırım ram alıp çıkacağım.