Neler Yeni

Palit Rtx 5090 Kutu Açılımı ve Oyun Testi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
Yuzarsef
Bir daha pc alırsam AMD den dönmeyeceğim 5090 eyw güzel ama 32GB nedir? AMD boğacak bu kartı %90

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
886
İsim
Rüveyda Akın
Gerçekten sonunda yaşanıyor 50 serisi NVIDIA ekran kartları resmen piyasaya girmeye başladı :D

2025'in oyun camiasında en büyük ikinci ses getiren olayı bu olacak sanırım (GTA 6 bu yıl çıkarsa)

Feyzoş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Feyzan Mutluay
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
Yuzarsef
nvidia açık ara öndeydi zaten
RTX+DLSS abartıları haricinde hangi konuda önde? Ciddi soruyorum RTX kullanıyorum fakat yazılımsal müdahale olmasa kas gücünde AMD çoğu kartı ile NVIDIA yı boğuyor zaten.

Feyzoş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Feyzan Mutluay
RTX+DLSS abartıları haricinde hangi konuda önde? Ciddi soruyorum RTX kullanıyorum fakat yazılımsal müdahale olmasa kas gücünde AMD çoğu kartı ile NVIDIA yı boğuyor zaten.
o konuda haklisin saf güçte amd gayet iyi fiyat olarak da iyi ama artik dlss siz oyun kalmadı(Nerdeyse) çıkacak oyunlarda optimize şekilde olur dlssli oljr
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende amd kullanıyorum 7900gre çok memnunum 4070ti li arkadaşların alamadığı fps leri aliyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
Yuzarsef
o konuda haklisin saf güçte amd gayet iyi fiyat olarak da iyi ama artik dlss siz oyun kalmadı(Nerdeyse) çıkacak oyunlarda optimize şekilde olur dlssli oljr

bende amd kullanıyorum 7900gre çok memnunum 4070ti li arkadaşların alamadığı fps leri aliyorum
Orası öyle fakat AMD bir çok atılım yapıyor büyük ihtimalle DLSS ve RTX e rakip olacak bir şey hazırlıyorlar. Ben hala AMD nin yanındayım. Fakat dediğin doğru dlss+rtx in ışın izlemesi de cezbediyor insanı.

Feyzoş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Feyzan Mutluay
Orası öyle fakat AMD bir çok atılım yapıyor büyük ihtimalle DLSS ve RTX e rakip olacak bir şey hazırlıyorlar. Ben hala AMD nin yanındayım. Fakat dediğin doğru dlss+rtx in ışın izlemesi de cezbediyor insanı.
umarım yüzümüzü kara düşürmez amd. sürpriz yapmalarını istiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Talha Keyhidar
Nvidia kas gücünden ziyade yazılımsal güce odaklanmış durumda. Ekran kartlarını kendi başlarına çok güçlendirmiyor fakat geliştirdiği teknojilerle başka bir seviyeye çıkartıyor. Bu bir gerçek. AMD şuan bu teknoloji konusunda nvidia ile kapışacak durumda değil ama ilerleyen zamanda yakalayabilirse acayip olur.

Feyzoş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Feyzan Mutluay
Nvidia kas gücünden ziyade yazılımsal güce odaklanmış durumda. Ekran kartlarını kendi başlarına çok güçlendirmiyor fakat geliştirdiği teknojilerle başka bir seviyeye çıkartıyor. Bu bir gerçek. AMD şuan bu teknoloji konusunda nvidia ile kapışacak durumda değil ama ilerleyen zamanda yakalayabilirse acayip olur.
teknoloji kısmında amd büyük bir sıçrama yaparsa 5k 6k 7k serilerininde performansı uçar

amd geriye dönük bir firma. KRAL

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Talha Keyhidar
teknoloji kısmında amd büyük bir sıçrama yaparsa 5k 6k 7k serilerininde performansı uçar

amd geriye dönük bir firma. KRAL
AMD bu teknolojiye rakip çıkarttı zaten, FSR3. DLSS3'e karşı çıkarttı ama Nvidia DLSS 3.5 ve DLSS 4 çıkarttı ve çok fazla şey vaat ediyor. AMD yakalayabilirse herkes için iyi olur. AMD ekran kartı kullananlar bundan nasiplenir ve firmalar arasında rekabet artar. Onlar bu teknolojiye ne kadar yatırım yaparsa biz o kadar meyvesini yeriz. AMD'de bunun üzerinde muhakkak çalışıyordur. Ve söylediğin gibi AMD bu teknolojiyi hem eski kartlarına sunuyor hem de nvida kartlarına sunuyor. Bu da onu daha cazip bir hale getiriyor.

ozan2327

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
ozan başaran
abi forumlarda kimse konuşmuyor da 4090 ile 5090 arasında aşağı yukarı %10-15 lik bir performans farkı var çok az değil mi yoksa bana mı öyle geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,545
Üyeler
166,228
Son üye
blackleae
Top Bottom