Neler Yeni

Öneri palm grip mouse kullananlar Rival 3 almasın

MoOsFoOsy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Şahin Berkay Altun
Teknosadan daha yeni steel series rivel 3 mouse almıştım ve 20 dk önce iade ettim benim elimin boyutları 18/9 ve palm grip tutuş şeklinde tam kavrıyorum eli benimki gibi boyutu olanlar almasın mouse küçük ve bileğiniz mousepad e değdiği için tam kontrol sağlıyamıyorsunuz bizim gibi olanlar sağlak olanlar için yapılan mouslardan almalı bence ayrıyetten ben csgoda aimi yukarı çekemiyordum mouse kalkıyor sensör okumuyordu 1 saatlik deneyimimde bunları yaşadım(keşke rivel 310 geri dönse piyasaya)bu kötü ekonomide birde elime uygun mouse bulmaya çalışıyorum

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
715
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Teknosadan daha yeni steel series rivel 3 mouse almıştım ve 20 dk önce iade ettim benim elimin boyutları 18/9 ve palm grip tutuş şeklinde tam kavrıyorum eli benimki gibi boyutu olanlar almasın mouse küçük ve bileğiniz mousepad e değdiği için tam kontrol sağlıyamıyorsunuz bizim gibi olanlar sağlak olanlar için yapılan mouslardan almalı bence ayrıyetten ben csgoda aimi yukarı çekemiyordum mouse kalkıyor sensör okumuyordu 1 saatlik deneyimimde bunları yaşadım(keşke rivel 310 geri dönse piyasaya)bu kötü ekonomide birde elime uygun mouse bulmaya çalışıyorum
Zaten mouse palm grip için uygun değil bunu tüm inceleme videolarında anlatıyorlar. Ama ben kullanabiliyorum elim küçük olduğu için palm grip şeklinde rahatça.

MoOsFoOsy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Şahin Berkay Altun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende baya bir video izledim ve 110 ve 310 gibi olur düşünmüştüm mouse çok güzel ama kullanmak nasip değilmiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,079,907
Üyeler
171,668
Son üye
alargaa
Top Bottom