Neler Yeni

Palworld alınır mı??

Tankman

80+ Bronze
Arkadaşlar oyun hakkında iyi ve kötü düşüncelerinizi paylaşabilir misiniz 450 tl eder mi acaba oyuın

The Semih

80+ Gold
Arkadaşlar oyun hakkında iyi ve kötü düşüncelerinizi paylaşabilir misiniz 450 TL eder mi acaba oyuın
85 TL ye aldım 3 gün önce zam yedi oyun 900 TL olmuş, şuan en ucuz steamde. İndirip oynamadım ama çok sevilmiş boyutu 16 GB indir dene.

Genzzo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Burak Kaya
Etmez diyenlere neye etmez demiş onu anlamadım. Ben aşırı beğendim. Total oynanışı en az 40-50 saat (Baştan aşağı bilmen gerekiyor) ama bilmeden başlarsan en az 60-70 saat ki ilk aşamalarda baya öğrenmen gerekiyor . Görsel olarakta fazlasıyla yeterli. Hikayeli oyun gibi düşünülebilir aslında. Aynı saatler sürüyor ve keyif veriyor. Belki herkese hitap etmez ama bugün herhangi güzel bir hikayeli oyun zaten en az bu fiyatlara çıkıyor ve aynı zamanı alıyor. Ben öneririm, cumartesi aldım ve 2 günded yaklaşık 16-17 saatim var. Yeni başladığım için base'imi leş gibi bir yere kurdum, pointslerimi saçma verdim. Tekrar başladım oyunu bilerek tamamlamak istiyorum. Tabii PVP'si olsa çok daha güzel olurmuş orası ayrı. Steamde 450 TL'ye aldım ve verdiğiim parayı fersah fersah karşıladı benim isteklerimi.

BabaVoss7

80+ Silver
Arkadaş olda alırdım belki ama tek kişi için almam. Zaten gamepasste var hazırda

Top Bottom