Christmas Eve
80+
- Reaksiyon skoru
- 37
arkadaşım microsoftan ben steamden palworld alacağız beraber oynayabilir miyiz ?
Oynanırarkadaşım microsoftan ben steamden palworld alacağız beraber oynayabilir miyiz ?
eyvallahOynanır
Biz crack ve orjinal olarak oynuyoruz hayli hayli oynanırplatformlar arası oynanamıyor diye biliyorum ben
Gamepassden indirdim arkadaşlarımla oynayamıyorum nasıl oynayabilirim?Biz crack ve orjinal olarak oynuyoruz hayli hayli oynanır
Kod üzerinden girmeniz lazım olmuyorsa bir şey diyemem oyunu steame oyun dışıdan ekleyip deneyinGame
Gamepassden indirdim arkadaşlarımla oynayamıyorum nasıl oynayabilirim?
dostum palworld gamepass hesabi versem verdiğim hesapla benim dünyama gelip klana katilirmisin kendi dünyama erisemiyorum klandan çıktığım için o yüzden yardım lazımarkadaşım microsoftan ben steamden palworld alacağız beraber oynayabilir miyiz ?
Sorarım bu arada Microsoft ve Steam giremiyor sürüm farkındandostum palworld gamepass hesabi versem verdiğim hesapla benim dünyama gelip klana katilirmisin kendi dünyama erisemiyorum klandan çıktığım için o yüzden yardım lazım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
arkadaşın microsofttan oynuyorsa o yardımcı olabilir bana ona sorarmisin acaba
GirilmiyorBiz crack ve orjinal olarak oynuyoruz hayli hayli oynanır
Hocam palworld un crack i varsa özelden bana da atar mısınız?Biz crack ve orjinal olarak oynuyoruz hayli hayli oynanır
Sonradan yazmışlar bende gördüm getirmemişler daha crossplatformuSorarım bu arada Microsoft ve Steam giremiyor sürüm farkından
Girilmiyor