Neler Yeni

Yardım Pandemi Döneminde Aliexpress'den Alışveriş Yapılır mı ?

cemtastan2301

80+ Gold
Daha önce hiç yurtdışından alışveriş yapmadım pek güvenemiyorum o ayrı bir konu üstüne bir de şu pandemi döneminde alışveriş yapmak ne kadar mantıklı bilemedim. Ailemde kronik hastalığı olanlar var bu yüzden çok terettütdeyim, alışveriş yapsam virüs kapmam değil mi ?

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Yapılır.
Zaten Türkiye'den aldıkların da teknik olarak yurt dışından geliyor öyle düşünürsen
Rahatça alabilirsin bence

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,911
İsim
Okan Aslantaș
Daha önce hiç yurtdışından alışveriş yapmadım pek güvenemiyorum o ayrı bir konu üstüne bir de şu pandemi döneminde alışveriş yapmak ne kadar mantıklı bilemedim. Ailemde kronik hastalığı olanlar var bu yüzden çok terettütdeyim, alışveriş yapsam virüs kapmam değil mi ?
Yapılır daha geçen 15 tane kargom geldi yurtdıșından. yalnız alacağın șeyin vergisi uygulamada kesilmiyorsa gümrűkten gecerken en dusuk 17 tl vergi ödeyeceksiniz haberiniz olsun

cemtastan2301

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yapılır.
Zaten Türkiye'den aldıkların da teknik olarak yurt dışından geliyor öyle düşünürsen
Rahatça alabilirsin bence
Yapılır daha geçen 15 tane kargom geldi yurtdıșından. yalnız alacağın șeyin vergisi uygulamada kesilmiyorsa gümrűkten gecerken en dusuk 17 TL vergi ödeyeceksiniz haberiniz olsun
Teşekkür ederim yorumlarınız için.

uydu3

80+ Silver
Virüs konusunda çinden çok bizim ülkeden korkman lazım

Top Bottom