Neler Yeni

Rehber Panzoid Nedir? Nasıl Kullanılır? Rehberi

BayBlatt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Bayram Yaprak
Merhaba dostlar, bugün size benim de severek kullandığım bir rehber hazırladım.
(Basitçe anlatacağım çünkü teknik bilgim fazla yok.)

Panzoid isimli bu sayfada neler yapabiliriz?

- Youtube'da çoğu içerik üreticisinin video başlarında bulunan "Intro" kısmını veya "outro" vs. kısımlarını yapmanızı sağlıyor. Bilginiz varsa eğer kendiniz 0'dan bir intro yapabilir, bilginiz yok ise kullanıcıların yapmış olduğu ön ayarları isteğinize göre değiştirip kullanabilirsiniz. Benim bilgim olmadığı için hazır ayarları değiştirip kullanıyorum. Size de onu göstereceğim.

1. https://panzoid.com sayfasına giriyoruz.
Panzoid Ana sayfa.PNG

Yukarıda görmüş olduğunuz gibi bir ana sayfa bizi karşılıyor olacaktır. İster ana sayfadan hoşunuza giden birini seçin, isterseniz de sol üstte bulunan panzoid yazısının solunda bulunan 9 kutucuklu sembole tıklayarak daha detaylı bir seçim yapın. (anlaşılır olması için siyah-beyaz-turuncu name yazan "wip" isimli intro'yu seçtim)

2. Size bu itroyu oluşturan kişinin diğer oluşturduğu klipleri de gösteren bir sayfaya yönlendirecek.
wip creations.PNG

Bu sayfada ise Open in Clipmaker seçeneğine tıklamamız gerekiyor.

3. Sizi aşağıdaki gibi bir sekmeye yönlendirecektir.
Panzoid objects.PNG

Yukarıda içi boş küp işaretini (Objects) seçiyoruz ve bize bu yapımda kullanılan objeleri sıralıyor.

4. Text: name (farklı şeyler de yazabilir) kısmına tıklıyoruz ve aşağıdaki işlemi yapıyoruz.
text.PNG

istediğiniz ismi yazdıktan sonra ise Enter tuşuna basıp onaylıyoruz. Bunu diğer tüm "Text" içeren yerlere uyguluyoruz. (her zaman text yazmayabilir ama zaten anlarsınız nereye neyin yazılması gerektiğini)

5. Videonun altında bulunan göz işaretine basarak, sonrasında ise play tuşuna basarak videonun ön izlemesini yapabilirsiniz. Hoşunuza gittiyse eğer 6. ve son adıma geçebilirsiniz.

6. Aşağıdaki fotoğrafta da gördüğünüz üzere indirme simgesine tıklayınız.
indir.PNG

Mode ve format kısmından isteğinize göre birini seçip Start video render diyoruz.
Video render olayı bittikten sonra size indirme seçeneği verecek ve indireceksiniz.

Veee voila! işte bu kadar.

Rehber buraya kadardı dostlar.
Sorunuz veya sorununuz olursa mutlaka elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Sağlıcakla kalın.

BayBlatt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Bayram Yaprak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Unuttuğum veya başka bir şey var ise belirtirseniz sevinirim. (Yükselt butonu tekrar gündeme getiriyormuş öğrenmiş oldum. Sorry)

ahenk'

80+ Silver
Duygulandım... Aklıma eski YouTube kanalım için yaptığım introlar geldi... Güzel günlerdi vesselam.

BayBlatt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Bayram Yaprak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Duygulandım... Aklıma eski YouTube kanalım için yaptığım introlar geldi... Güzel günlerdi vesselam.
Vay be tek kullanan ben değilmişim forumda... Haklısınız baya eski ama güncel olarak da güzel işler çıkarıyorlar.

Top Bottom