Neler Yeni

Papağan ve tavşan zamanla anlaşır mı ?

Semihhh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Semih
13 aylık Pakistan papağanım var alalı 10 ay oldu ve bana baya alıştı hatta anlık bacağımda telefona bakıyor.
3 hafta önce kardeşim eve Hollanda Tavşanı aldı.
Geçen hafta ikiside salık duumdayken yan yana geldiler. Papağan gözüne gaga atmaya çalıştı ama bir yandanda korkuyordu tam yapamıyordu. O gün bugündür ikisi yan yana gelmedi tavşan şuan farklı odada.

Zamanla birbirlerine alışırlar mı ?
Kuş veya tavşan besleyen birinden cevap bekliyorum yoksa tahmini cevapları bende biliyorum.

VitoScaletta

80+ Gold
Alışırlar mı bilmiyorum ama zamanında bende bir çok papağan beslemiş biri olarak papağanın bakımı eğitimi çok zordur , tavşanların bakımı da çok zordur her yere tuvaletini yapar bi eğitimi yoktur bir süre sora aileniz dayanamayıp büyük bi tepki koyabilir

2mApoo

80+ Silver
13 aylık Pakistan papağanım var alalı 10 ay oldu ve bana baya alıştı hatta anlık bacağımda telefona bakıyor.
3 hafta önce kardeşim eve Hollanda Tavşanı aldı.
Geçen hafta ikiside salık duumdayken yan yana geldiler. Papağan gözüne gaga atmaya çalıştı ama bir yandanda korkuyordu tam yapamıyordu. O gün bugündür ikisi yan yana gelmedi tavşan şuan farklı odada.

Zamanla birbirlerine alışırlar mı ?
Kuş veya tavşan besleyen birinden cevap bekliyorum yoksa tahmini cevapları bende biliyorum.
Evinde mülteci kampı gibi knk.
Mültecinin hayvan olanını da istemiyoruz knk (!) :D :D :D

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,295
İsim
Mert Can Ergün

Semihhh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Semih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evinde mülteci kampı gibi knk.
Mültecinin hayvan olanını da istemiyoruz knk (!) :D :D :D
Büyüyünce eve afgan falan alıcam akvaryumda beslerim.
Alışırlar mı bilmiyorum ama zamanında bende bir çok papağan beslemiş biri olarak papağanın bakımı eğitimi çok zordur , tavşanların bakımı da çok zordur her yere tuvaletini yapar bi eğitimi yoktur bir süre sora aileniz dayanamayıp büyük bi tepki koyabilir
Papağanın öyle aşırı bir bakımı yok bakımı kolay fakat tavşan bi tık zor.
Hayvansever bi aileyiz yani pek etkilemiyor ama alışmamaları sıkıntı olur.

Top Bottom