er-deniz
80+
Dahası
Hocam olmazda vakıf bankı da arayabilirsiniz. Çünkü iki banka anlaşmalı diye biliyorum.
O ATM'ya hangi Vakıfbank şubesine aitse oraya gidin. Durumu açıklayın.Paparaya Vakıfbank atmsinden para yatırıyordum. Yatırırken kartı takıp parayı yatırdım ondan sonra ATM hata verdi ve kartı iade etti ama parayı iade etmedi. Bunun üstüne hemen aradım belirtilen süre 17 gündü. Süre doldu ancak hala param hesabıma yatmadı. Beklemekten başka çarem var mıdır?
Aynısını ininalde yaşadım aradan 2 ay geçti umudu kestim bi baktım 300tl gelmiş kartaPaparaya Vakıfbank atmsinden para yatırıyordum. Yatırırken kartı takıp parayı yatırdım ondan sonra ATM hata verdi ve kartı iade etti ama parayı iade etmedi. Bunun üstüne hemen aradım belirtilen süre 17 gündü. Süre doldu ancak hala param hesabıma yatmadı. Beklemekten başka çarem var mıdır?
Güncelleme: para hala gelmedi ve Vakıfbank tutarı 2 Aralık'ta paparaya iade ettiğini belirtiyor.
hocam sonuç nedir aynı sorunu yaşıyorum lütfen yardımcı olunPaparaya Vakıfbank atmsinden para yatırıyordum. Yatırırken kartı takıp parayı yatırdım ondan sonra ATM hata verdi ve kartı iade etti ama parayı iade etmedi. Bunun üstüne hemen aradım belirtilen süre 17 gündü. Süre doldu ancak hala param hesabıma yatmadı. Beklemekten başka çarem var mıdır?
Güncelleme: para hala gelmedi ve Vakıfbank tutarı 2 Aralık'ta paparaya iade ettiğini belirtiyor.
ne kadar sürdü acabaGeldi hocam tabii ama anlayacağınız üzere uzun sürdü biraz