alkolikpanda
80+ Bronze
arada olabilir öyle şeyler , yani ben papara da hiç yaşamadım böyle bir şey ama gelecektir mutlak
normalde 2 dk sürmüyorEn son 100tl yüklemiştim Papara'ya, 15-20 dakika sonra geldi, ufak bir baygınlık geçirmişim ben o sıra hatırlamıyorum.
olmaması lazım abi öğrenci adamım tüm param oydu gitti şimdi okulda artık açım bu haftaarada olabilir öyle şeyler , yani ben papara da hiç yaşamadım böyle bir şey ama gelecektir mutlak
demek ki içindeki adamlar gerçekmiş bgy haklıCumartesi de denizbank atmsi bizim 11 binimizi yuttu hâlâ vermediler
haftalık harçlığın sadece 50 tl mi ? bir de bunu nakit de harcayabilirsin neden paparaya yatırıyorsun ki ?olmaması lazım abi öğrenci adamım tüm param oydu gitti şimdi okulda artık açım bu hafta
malesef..haftalık harçlığın sadece 50 TL mi ? bir de bunu nakit de harcayabilirsin neden paparaya yatırıyorsun ki ?
Makbuzu neden attın ki ?malesef..
battlefield alacaktım
valla yarın akbank şubeye gidicem belki atm de 50tl fazla çıkar anlarlar falan 50tl için çektiğimiz çileye bak çok kötü yaHer ne alırsam alayım ya da para yatırıp çekeyim fişi 1 hafta cüzdanımda tutarım böyle yaparsanız işinizi garantiye alırsınız kötü olmuş umarım yardımcı olurlar
Akbank ise arada sıkıntı olabiliyor. Banka çökebiliyor, ancak her türlü para yatıyor. Bana bir ara 2 gün sonra yüklendi, sağ olsun müşteri hizmetleri baya ilgilendi.bugün üsküdar metrodaki akbank atm den papara kartıma 50tl yatırdım
atm parayı aldı işlem tamamlandı denildi fiş verildi
saat 15.40 civarında yükledim hala gelmedi
paramı geri almanın bi yolu yok mu ya
akbank müşteri hizmetleri mi?Akbank ise arada sıkıntı olabiliyor. Banka çökebiliyor, ancak her türlü para yatıyor. Bana bir ara 2 gün sonra yüklendi, sağ olsun müşteri hizmetleri baya ilgilendi.