16 tl den bir şey olmaz bence.merhaba Papara batman card almak istiyorum fakat online olarak alırsam 16 TL kargo parası ve bu çok fazla fiziksel satış noktalarında çoğu kişi yok diyor fiziksel satış noktalarından alabilen varmı?
bencede olmaz fakat 16 tl ile o karttan 3 tane alabiliyorum ve 5 tllik birşeye 16 tl vermek saçma bence tabi trendyol falanda 5 tl için bedava kargo yapmaz ama fiziksel satış noktalarından alabilirmiyim papara insta yorumlarında 2 gün önce yakında fiziksel mağazalardada olacak demiş ama kimse bulamamış16 TL den bir şey olmaz bence.
Online olarak nerede satılıyor link bırakır mısınız
Şahsen ben beğenmedim kartı yinede sizin zevkiniz ama para verilmez. ilerde çıkar satışa alırsın.PAPARA Batman Card Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
PAPARA Batman Card yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
tüm kartı kaplasa hoş olurdu evet haklısnızaşırı çocuksu duruyor, arka plan beyaz yerine siyah olsa biraz daha güzel olabilirmiş
Neden güvenilmez olsunKartın resmiyle şeklinden hariç konuşayım.Papara güvenilmez bir platform.Hiç bulaşmayın...
Neden güvenilir değil?Kartın resmiyle şeklinden hariç konuşayım.Papara güvenilmez bir platform.Hiç bulaşmayın...