Zıncıraklı yılan
80+ Bronze
1 ay veya daha uzun sürdü diye biliyorum
13 diye biliyorumyaş sınırı nedir papara kartta
bende ininal var paparaya geçmem için bir sebep var mıdır?13 diye biliyorum
benim kartım kargoya verildikten 2gün sonra ziyret edildi evde yoktu yazdılar. Bende kuryeye ve sistemden şikayet yazdım 2 gün sonra getirdi.Evvelki gün başvuru oluşturdum papara uygulaması üzerinden, dün onaylandı, bugün de basıldı. Kimilerine 1 ayda bile geldiği olmuş kartın, İstanbul'dayım ne kadar sürede gelir sizce?
Evet, her ay para kesmiyor veya her para yükleme - çekmene para kesmiyor. Cashback programı bulunuyor.bende ininal var paparaya geçmem için bir sebep var mıdır?
Bende ininaldan kurtulmak için paparaya başvurdum, en büyük sebebim aylık 2 TL kesmesiydibende ininal var paparaya geçmem için bir sebep var mıdır?
aylık kestiği para birikmediği içi bende sorun olmuyor ama sağ olun bakarımBende ininaldan kurtulmak için paparaya başvurdum, en büyük sebebim aylık 2 TL kesmesiydi
Alıntıyı görüntüle
1 buçuk hafta falan Maks 2 haftaEvvelki gün başvuru oluşturdum papara uygulaması üzerinden, dün onaylandı, bugün de basıldı. Kimilerine 1 ayda bile geldiği olmuş kartın, İstanbul'dayım ne kadar sürede gelir sizce?
Mesela tek seferde 100 TL atıp o paranın orda durması daha kolayıma geliyor benim sürekli ihtiyaç olduğunda para yüklemektense, kişiden kişiye değişir tabiaylık kestiği para birikmediği içi bende sorun olmuyor ama sağ olun bakarım