Papara Black Card geldi korgucu bende 20 TL istedi.

ShiniYasui

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
352
Arkadaşlar insanlar hep fırsat peşinde ya Papara Card ücretsiz ama adam bende 20tl istedi ben vermedim tabi
Ama yuh ya Aradım Papara Müşteri hizmetlerini öyle bir şey olamaz dediler şikayet oluşturduk dediler.
Sizin böyle yaşadığınız bir şey varmı sormak istiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

20 tl vermek değil olay beni kandırması 20 tl verirdim olsa öyle bir şey tabi

Son düzenleme:
Arkadaşlar insanlar hep fırsat peşinde ya Papara Card ücretsiz ama adam bende 20tl istedi ben vermedim tabi ama yuh ya Aradım Papara Müşteri hizmetlerini öyle bir şey olamaz dediler bilet oluşturduk dediler.
Sizin böyle yaşadığınız bir şey varmı sormak istiyorum.
3-4 kere Black Kart istedim böyle bir şey başıma gelmedi. İyi yapmışsınız parayı vermeyerek.

Kaç kez kart istedim ama 1 kez bile ücret ödemedim. Parayı vermemekle iyi yapmışsınız, umarım gereğini yaparlar.

2 ay önce Papara Black Card geldi banada. Bu arada bana ulaşması gerçekten abartmıyorum 45 gün felan sürdü. Hayatımda gördüğüm en kötü kurye firmasıydı adamlar 3 kere iade oldu kart. Kuryelerin şubesine dönmek üzre. Birkaç prosedür muhabbetine dair şeyler imzalattıldı o kadar. Para istenmesi getiren kişinin art niyeti olabilir.

Cidden doğru bir söz
“Bu Hayatta Kimseye Güvenme”.
🤦🏻
oldumu🙃

Son düzenleme:
2 ay önce Papara Black Card geldi banada. Bu arada bana ulaşması gerçekten abartmıyorum 45 gün felan sürdü. Hayatımda gördüğüm en kötü kurye firmasıydı adamlar 3 kere iade oldu kart. Kuryelerin şubesine dönmek üzre. Birkaç prosedür muhabbetine dair şeyler imzalattıldı o kadar. Para istenmesi getiren kişinin art niyeti olabilir.
Bendede adamlara dedim hafta sonu gelmeyin diye bak abartmıyorum adamlar tam 4 kez hafta sonu geldiler sonra beni kuryeci aradı yeter artık diye dediki ben bi yerde bekliyorum (evimden 30 dk uzak) gel al dedi bende oraya gidemem bisiklet falanda yok olsada adam kurye sonuçta sonra iptal oldu yeni kart söyledim bu kartida unutmuştum 2 Ocakta söylemiştim kartı geldi ama sonunda.
Agt kurye iyi değil ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sen vermeyince tepkisi ne oldu.
Böyle şey yaptı tamam şey sonra biz şee ederiz fln dedi gitti adamın bi modu düştü çünkü o kağıtları falan yazmak 10,15dk sürdü sanki boşa beklemiş gibi.
Ldldkroel

Ben alırken böyle bir durumla karşılaşmadım tuhaf :DDD

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,514
Üyeler
185,275
Son üye
nomad55
Geri