Papara black card için ne yapmam gerek?

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
5,333
18 yaş altı olduğumdan ininal kullanıyorum oyuna para yüklemek için +10 tl fln yüklüyordum temazsız fln varmış iyiye benziyor galiba para yüklerken fln parada çekmiyormuş ne yapmam gerek almak için veya sonradan ödeme yapmam gerekicek mi

noa X2 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

18 yaş altı olduğumdan ininal kullanıyorum oyuna para yüklemek için +10 TL fln yüklüyordum temazsız fln varmış iyiye benziyor galiba para yüklerken fln parada çekmiyormuş ne yapmam gerek almak için veya sonradan ödeme yapmam gerekicek mi

Hesap açıp senden birkaç özel bilgini isteyecek onları da gireceksin sonra black kartı sana kargılayacaklar.

Hesap açıp senden birkaç özel bilgini isteyecek onları da gireceksin sonra black kartı sana kargılayacaklar.
teşekkürler hocam

18 yaş altı olduğumdan ininal kullanıyorum oyuna para yüklemek için +10 TL fln yüklüyordum temazsız fln varmış iyiye benziyor galiba para yüklerken fln parada çekmiyormuş ne yapmam gerek almak için veya sonradan ödeme yapmam gerekicek mi

papara.com sitesinden bilgilerinle yeni hesap açacaksın. Hesabını açtıktan sonra sayfanın sol üstünde mor renkle papara yazısını görürsün. Hemen o yazının sağ tarafında Para Transferi - Para Yatır - Para Çek - Ödemeler - Papara Card - Papara Edu yazılarını göreceksin. Oradan Papara Card'ı seçip sol tarafta çıkan kısımdan Yeni Kart'a basıp Papara Black Kart'ı seç. Kargolanması 1 hafta falan sürebilir. Muhtemelen bu zamanlarda kartın sana ulaşması en iyi ihtimalle 1 ayı bulur. Bana çünkü 6 ay sonra gelmişti.

Geri