Dışkapı Metrosu
80+ Bronze
Papara Black Carda Ptt matiklerden para yükleniyormu?
Yüklenir.Tüm ATMlerden yükleniyor diye biliyorum.
başka nasıl olacak ki ?Peki bir şey daha soracagım eskiden ininal kullanıyodum direkt kartı takıp yuklenebiliyordu paparada da oyle dimi ?
Bir tane arkadasım iban giriyon vs. bisiler demistidebaşka nasıl olacak ki ?
zannetmiyorum ininal gibi diye biliyorum kartı koyuyorsun yatırıyorsun işteBir tane arkadasım iban giriyon vs. bisiler demistide
O kartınızı yanınıza almazsanız. Fakat kartsız işlem yapmak için belirli ATM lazım siz kart ile yükleme yapacağınız için ister Yapıkredi ,Akbank hangisi olursa olsun yüklersiniz.Bir tane arkadasım iban giriyon vs. bisiler demistide
Anladım teşekkürlerO kartınızı yanınıza almazsanız. Fakat kartsız işlem yapmak için belirli ATM lazım siz kart ile yükleme yapacağınız için ister Yapıkredi ,Akbank hangisi olursa olsun yüklersiniz.
Evet kart için belirlediğin şifreyi kartı taktıktan sonra giriyorsun ve yükleyebiliyorsun.Peki bir şey daha soracagım eskiden ininal kullanıyodum direkt kartı takıp yuklenebiliyordu paparada da oyle dimi ?
Yanlış bilgi vermeyin, kartsız şekildede para yatırılabiliyor.zannetmiyorum ininal gibi diye biliyorum kartı koyuyorsun yatırıyorsun işte