Neler Yeni

Papara black cartımı PTT atm'si yuttu

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
İptal et yenisini iste daha kolay olur. Ama paparayı arayıp durumu bildir

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
ya abi bu atm'lerin içindeki görevlileri suriyeli seçmeyin diye tüm firmalara söylüyoruz senin atm'ye de suriyeli gelmiş kartları bilerek yutuyorlar bağır içeriye doğru habibi versene kartı lan diye korkup veriyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

şaka bi yana ara durumu bildir kartınızı iptal edip yenisini isteyin diyiceklerdir benim de kart bozulmuştu atm'ler görmüyordu kartı yenisini aldım onu iptal edip

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,465
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
ya abi bu atm'lerin içindeki görevlileri suriyeli seçmeyin diye tüm firmalara söylüyoruz senin atm'ye de suriyeli gelmiş kartları bilerek yutuyorlar bağır içeriye doğru habibi versene kartı lan diye korkup veriyorlar

şaka bi yana ara durumu bildir kartınızı iptal edip yenisini isteyin diyiceklerdir benim de kart bozulmuştu atm'ler görmüyordu kartı yenisini aldım onu iptal edip
Bence hey Turko versene kartı diye bağırsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

kartımı iptal eteceğim ama xbox aboneliği var kartda bir sorun oluşur mu ?

AydNn

80+ Bronze
xbox da black kartını nasıl kaydettiysen aynı şekilde papara dan sanal kart oluştur verdiği kart no cvv vesaire gir işte

paparaya gir azcık grzin bulursun zaten sanal kart yerini açıp bakamam şuan telden üşendim açıkçasıo.O2

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
xbox da black kartını nasıl kaydettiysen aynı şekilde papara dan sanal kart oluştur verdiği kart no cvv vesaire gir işte

paparaya gir azcık grzin bulursun zaten sanal kart yerini açıp bakamam şuan telden üşendim açıkçasıo.O2
tamam buldum sağol

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,501
İsim
Oğuz Oğuz
Ptt atmsi şubelerin yanında olur genelde. İçeri girip durumu anlat veya çağrı merkezine söyle. Görevleri gelip kartını veriyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
Ptt atmsi şubelerin yanında olur genelde. İçeri girip durumu anlat veya çağrı merkezine söyle. Görevleri gelip kartını veriyor.
şube yok ya o atmnin yanında şehir merkezine biraz uzak bi yerde yaşıyorum ondan dolayı

Top Bottom