Aylık para kesmiyor yani aidat kolayForumda gördüm bu black kart olayını ininal gibiymiş sanırsam.Biraz bilgi verir misin?Mesela ininal ile ne farkı var ve güvenilir mi?
sözleşme var kanka resmen bir bankadan gerçek kart alıyomuş gibisinAylık para kesmiyor yani aidat kolay
Ininal in varsa hemen kesinlikle ona geçmen gerekir bunuda forumdaki herkes söyler.bazi kampanyaları fln da var baya iyi yanu
ve baya kekw yani baya iyisözleşme var kanka resmen bir bankadan gerçek kart alıyomuş gibisin
Nasıl Sözleşme Var ? Biraz açar mısınız ? Ben de bekliyorum da black cardısözleşme var kanka resmen bir bankadan gerçek kart alıyomuş gibisin
kanka kimlikle birlikte kargoyu almaya iniyosun kimlik seri no ana adı baba adı kimlik numaran doğum yerin gibi yerleri dolduruyosun imza atıyosun kartı öyle alabiliyorsun ancakNasıl Sözleşme Var ? Biraz açar mısınız ? Ben de bekliyorum da black cardı
Para çekmiyor kullandığımda yatiriyorum olmadiğinda çekemiyor yani para çekmiyorum sptotifyda kullanmiyorum ben neden geçeyim?Casback özelliği var spotify premium u 4.5 TL ye alıyorum mesela. Aylık 500 TL ye kadar tüm atm lerden para çekme yatırma ücretsiz.
Teşekkür Ederimkanka kimlikle birlikte kargoyu almaya iniyosun kimlik seri no ana adı baba adı kimlik numaran doğum yerin gibi yerleri dolduruyosun imza atıyosun kartı öyle alabiliyorsun ancak
A1 türkçe. Bu kafayla geçme zaten.Para çekmiyor kullandığımda yatiriyorum olmadiğinda çekemiyor yani para çekmiyorum sptotifyda kullanmiyorum ben neden geçeyim?
Hocam bir şey alasım geliyor.Atıyorum Steamden 10tl oyun alıcam yok aylık aidat yok banka komisyonu o bu derken benim parayı 7 TL'ye düşürüyor.O Yüzden paparaya geçmek daha mantıklı ininaldenPara çekmiyor kullandığımda yatiriyorum olmadiğinda çekemiyor yani para çekmiyorum sptotifyda kullanmiyorum ben neden geçeyim?
Aga hızlı hızlı yaziyoz işte ne abarttinA1 türkçe. Bu kafayla geçme zaten.