zaten kartı kaydettim, kartla yükleme yaptım. Geri toslaya attığım parayı alırken banka hesabımı kullandım.Sen banka hesabını kaydetmişsin kartı kaydedeceksin
Bu şekilde yaptım zatenBu şekilde kartını kaydedip çekiceksin
Vallahi yalancı durumuna düşücem şimdi bende oluyor anlamadım bu arada konu açmıştım papara epic games de cashback veriyormu herkes yok dedi veriyormuşBu şekilde yaptım zaten
Bro en iyisi madem var böyle bir şey ekran kaydı al özel bilgilerini blurla, yoksa konu aşırı uzayacak.Vallahi yalancı durumuna düşücem şimdi bende oluyor anlamadım
Gir toslaya banka kartım bile para yükle de kartını kaydet sonra 220 TL ile bi dene para Toslaya yatınca paparaya cashback gelmesi gerekAlıntıyı görüntüle bana olayı anlat yapayım
Parayı harcadım yapmadan göstersem olmazmıBro en iyisi madem var böyle bir şey ekran kaydı al özel bilgilerini blurla, yoksa konu aşırı uzayacak.
Benim için değil ki 3 sayfa olmuş herkes nasıl diye soruyor bence uygulamalı bir şekilde göster yapan yaptım desin gereksiz uzamış bir konu.Gir toslaya banka kartım bile para yükle de kartını kaydet sonra 220 TL ile bi dene para Toslaya yatınca paparaya cashback gelmesi gerek
Mesaj otomatik birleştirildi:
Parayı harcadım yapmadan göstersem olmazmı
akbank atm kesmiyorpaparaya para yatırırken kesinti yapıyor
Bunu yaparken ekran kaydı alabilirdinŞimdi denedim 1.83 daha gönderdim 0.9 daha verdi