Yav hocam işim gücüm yok burda milleti kandırmak için SS lerlemi oynıcam Bilmiyordum paramı arkadaşıma tosladan atmak için Toslaya geçirdikten sonra baktım cashback geldi bende sürekli denesem olurmu diye baktım oldu ama biyerden sonra işlemci ücreti almaya başladı günlük sınır varmış bugün tekrar işlem ücreti almadı insanların güvenini çok sarsmışlar denemesi bedava olan bir şeye bile inanmak istemiyorlarpaparanın toslaya para atınca cashback verdiğini nereden biliodun neden yazılı bir şekilde yok ve neden böyle bir şey yapmışlar??? oynanmış gibi geldi ss
Ne gibiBir problem olarak dönmesin size sonra
bildiğim kadarıyla tüm cashbacklarda sınır var yani yapamazsın eğer yapılıyorsa da sistemde sorun vardır yüksek ihtimal geri iade edilir.%5 para iadesi yapıyor. Sürekli olarak mesela 10.000tl yapsak %5'i 500tl yapıyor bu şekilde yapabiliyor muyuz sınır var mı?
muhtemelen vardır belli bi ücrete kadar destekler sadece%5 para iadesi yapıyor. Sürekli olarak mesela 10.000tl yapsak %5'i 500tl yapıyor bu şekilde yapabiliyor muyuz sınır var mı?
Orasını bilmiyorum 220 TL den 11 lira verdi 100 de kaçı siz hesaplayın%5 para iadesi yapıyor. Sürekli olarak mesela 10.000tl yapsak %5'i 500tl yapıyor bu şekilde yapabiliyor muyuz sınır var mı?
Aynen hesapladım %5 veriyorBence artık uğraşma hocam, denemek isteyen deneyebilir.