Neler Yeni

PAPARA cashback kazanma taktiği

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Atakan AKTAŞ

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,292
İsim
Ahmet Deniz
Ben 7 kere yaptım toplam 65 TL kazandım belki yapmak isteyen olur diye paylaşıyorum ben 220tl ne kadar çok parayla yaparsanız ona oranla cashback veriyor ben 220tl den her seferinde 11 TL aldım öncelikle paranızı paparaya yükleyip toslanın uygulamasında banka kartımla yükle seçeneğinden papara kartınızı ekliyorsunuz ardında paparada bütün paranızın miktarını yazıp Toslaya geçiriyorsunuz ve paparaya cashback geliyor sonra tekrar tosladan paparaya aynı şekilde atmayın işlem ücreti istiyor parayı ATM den çekip tekrar paparaya yatırın tekrar tekrar yatırdığınız paranın üstüne cashback i koyarak Toslaya tekrar atın 7. 8. Denemeden sonra işlem ücreti alıyor isterseniz devam edebilirsini aldığın para biraz azaların ama gene kâr edersiniz 200 TL altıyla denemeyin değmez o kadar uğraşa
Olmuyor yalan diyenler yazmasın becerememiştir
bende yaptım ne gelen var ne giden

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

Arax

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Aras Alsanç

Muhammet Öztürk

80+ Bronze
Tiktoğa atsam link atsam olurmu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende rdr2 ve gta 5 aldım verdi benim hesap ballı herhalde %5 veriyormuş hesapladım

Çabuk bakın silicem

bu arada hesabın gözüküyor

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
:)) Papara'ya durumu mail olarak bildirdim, aksi bir durum varsa bana ne oldu demeyin anlarsınız :) Yoksa zaten bir şey olmaz. Aynı şekilde konuyuda reportladım.

Bu şekilde bir açık varsa sistemide abuse etmenizi önermem.

1677244104938.png

Son düzenleme:

Keyfen

80+ Bronze

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Atakan AKTAŞ
:)) Papara'ya durumu mail olarak bildirdim, aksi bir durum varsa bana ne oldu demeyin anlarsınız :) Yoksa zaten bir şey olmaz. Aynı şekilde konuyuda reportladım.

Bu şekilde sistem abuse etmenize de önermem.

Alıntıyı görüntüle
Benlik bir şey yok kendileri veriyor parayı :)

Bu şekilde sistem abuse etmenize de önermem.

Alıntıyı görüntüle
İşiniz gücünüz yok milletle uğraşın ben burda belki yararlanan olur diye paylaşmıştım

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Benlik bir şey yok kendileri veriyor parayı :)

İşiniz gücünüz yok milletle uğraşın ben burda belki yararlanan olur diye paylaşmıştım
TEŞEKKÜRLER BU ARADA GERÇEKMİŞ YALAN DEĞİL

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Arkadaşlar belki belli bir tarihten sonra üye olanlara veriyordur. Veya belli bir miktara kadar. Veya kişiye özel kampanya vs. Olabilir. Bu kadar sarsmayın durumu. Yalan olsa adam niye uğraşsın bu kadar cevap vermeye

Top Bottom