PAPARA cashback kazanma taktiği

Bir şeyler ortaya atıp kaçmış gibi olmayalım, ne kadar boş söylemler yapanlar engellesek de dönüşü burada paylaşalım. Limitliymiş ek olarak kafanıza göre takılabilirsiniz fakat kişiye özelse bu kendi hesabınıza gözükür herkeste olacakmış gibi bir itam ile bunu sunmak ayrı kafaydı zaten bunu.

Kişiye özel kampanyaları görebiliyorsunuz bunun ile paylaşmak daha doğru olacaktır gelecek konularda.

1677334007046.png

Ş
Hani sadece cashbacki görmek için istiyoruz hala yok atmam diyorsun bir şey sunuyorsun kanıtla bari
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hani sadece cashbacki görmek için istiyoruz hala yok atmam diyorsun bir şey sunuyorsun kanıtla bari
Ben kanıtlamıştım bu arada videolu ve bir sürü resim ile hatta sonradan yazılanlara bakarsan yalan değilmiş videoda oluyor falan yazanlar var görürsün ama sildim kanıtlamıştım yani ortaya bir şey atıp gittiğimiz yok

Ş

Ben kanıtlamıştım bu arada videolu ve bir sürü resim ile hatta sonradan yazılanlara bakarsan yalan değilmiş videoda oluyor falan yazanlar var görürsün ama sildim kanıtlamıştım yani ortaya bir şey atıp gittiğimiz yok
hocam sizde bir sıkıntı var bu nasıl olabilir cashback yerinde ilk defa bir firma adı değilde cashback yazdığını gördüm size 1000 tl veriyim ortak kasalım dgjdksadsa (!)

hocam sizde bir sıkıntı var bu nasıl olabilir cashback yerinde ilk defa bir firma adı değilde cashback yazdığını gördüm size 1000 TL veriyim ortak kasalım dgjdksadsa (!)
Olur :) kişisel kampanyaymış bu bazı kişilere veriliyor

hocam sizde bir sıkıntı var bu nasıl olabilir cashback yerinde ilk defa bir firma adı değilde cashback yazdığını gördüm size 1000 TL veriyim ortak kasalım dgjdksadsa (!)
IBAN atimmi WODJWKSJJWX

şimdi tosla kartım yok benim sanal var olay nasıl olacak papara yüklerken 200 liraya 4 TL kesiyor ,attık okey karta ordan da toslaya attık ücretsiz tosladan geri paparaya atarken sanaldan yine kesecek
Online bankacılıktan atıyorum paparaya kesinti yok hiç

arkadaşlar bende yok anasını ya papara kartım vardı 5 yıllı dolu gene yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,560
Üyeler
183,855
Son üye
CrawS
Geri