Papara Hakkında Sorum Var

sanırsam alabilirim ama bu aralar uğraşamayacağım
Eğer almaya karar verirseniz diye söylüyorum.
TC kimliğinizi alıp Ziraat Bankası'na gidiyorsunuz. Sırayı bekledikten sonra oradaki görevliyle konuşuyorsunuz ve size kartı hemen teslim ediyor. Mobil uygulamasından kurulumu tamamlayıp kullanmaya başlayabiliyorsunuz.

TC kimliğinizi alıp Ziraat Bankası'na gidiyorsunuz. Sırayı bekledikten sonra oradaki görevliyle konuşuyorsunuz ve size kartı hemen teslim ediyor. Mobil uygulamasından kurulumu tamamlayıp kullanmaya başlayabiliyorsunuz.
Blackcard'ı sadece papara kargo ile yollamıyor muydu?

yaş sınırı 18 değil mi?

Yaşı yetmiyorsa da ebeveyni ile gidip alabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yaş sınırı 18 değil mi?
18 üstündeysen kendin, altındaysan ebeveynin ile gidip alabiliyorsun.

yaş sınırı 18 değil mi?

Yaşı yetmiyorsa da ebeveyni ile gidip alabilir.

18 üstündeysen kendin, altındaysan ebeveynin ile gidip alabiliyorsun.
Evet, 18 yaş ve üstü için söyledim.

Blackcard'ı sadece papara kargo ile yollamıyor muydu?
Evet kargoyla yolluyorlar. Bankkartı, bankadan teslim alıyorsun.

Banka ödemeyi iptal eder para annene geri döner.
Soru sormadım hocam yani ne olucak diyorum yollasak ne güvenlliği sanırsın başkasından para laınca hacklenicez.

Soru sormadım hocam yani ne olucak diyorum yollasak ne güvenlliği sanırsın başkasından para laınca hacklenicez.
18 yaş altına hitap ettiği için bu kadar izinleri var falan deniliyordu bir zamanlar yoksa iban vesaire getirirlerdi. (getirilebilir)

Geri