Neler Yeni

Papara hesap onaylıyamıyorum

Captainenes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Enes Demir
Papara da hesabımı doğrulamaya çalışıyorum nfc çalışmıyor ama telefonumda aktif + olarak günlük limitimde doldu nasıl yapabilirim bilen varsa yardım edebilirmi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Erdem Kurnaz
Papara da hesabımı doğrulamaya çalışıyorum nfc çalışmıyor ama telefonumda aktif + olarak günlük limitimde doldu nasıl yapabilirim bilen varsa yardım edebilirmi?
müşteri hizmetlerinden yardım alabilirisin bendede velimin yüzünü algılayamadığı için hesabım doğrulanmamıştı aradım yardımcı oluruz dediler sende bi dene bence

Captainenes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Enes Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
müşteri hizmetlerinden yardım alabilirisin bendede velimin yüzünü algılayamadığı için hesabım doğrulanmamıştı aradım yardımcı oluruz dediler sende bi dene bence
mail atım sabah hala cevap gelmedi.

NikoBellic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Mehmet
Eskiden ben 2 yıl önce hesap açtığımda hiçbirşey istemedi veli ile alakalı sadece TC mi ve doğum tarihimi aldı ve hesabım açıldı şimdi çok değişmiş kayıt sistemi

Captainenes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Enes Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eskiden ben 2 yıl önce hesap açtığımda hiçbirşey istemedi veli ile alakalı sadece TC mi ve doğum tarihimi aldı ve hesabım açıldı şimdi çok değişmiş kayıt sistemi
Çok saçma şeyler ya nfc ne alaka anlamadım nfc çıkıyo hologramlı bişey çıkıyo bu seferde o olmuyo.

NikoBellic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Mehmet
Çok saçma şeyler ya nfc ne alaka anlamadım nfc çıkıyo hologramlı bişey çıkıyo bu seferde o olmuyo.
Hocam işiniz zor cidden müşteri hizmetlerini arayıp bir bakın derim arkadaşlarında dediği gibi durumu anlatın belki çözüm bulabilirsiniz

Top Bottom