Güvenli ininalden geçtim cennet cennet.Papara black kart sipariş etmek istiyorum tc istiyor versem bir sorun olur mu
Şuana kadar güvenli ama kimse garanti veremez thodex gibi olup olmiyacağına(YTD)Papara black kart sipariş etmek istiyorum tc istiyor versem bir sorun olur
thodex gibi değiller merak etme 3senedir kullanıyorumŞuana kadar güvenli ama kimse garanti veremez thodex gibi olup olmiyacağına
Zaten şuan değiller ama kimse onun ilerde öyle olmayacağının garantisini veremezgüvenilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
thodex gibi değiller merak etme 3senedir kullanıyorum
Teşekkür ederimmGüvenli ininalden geçtim cennet cennet.
Zaten çok büyük paralar atmıyorum içine 50 tl falan mac belki onu da bekletmiyor harcıyorumŞuana kadar güvenli ama kimse garanti veremez thodex gibi olup olmiyacağına(YTD)
innal de aynı durum hep para kesiyorlar kestikleri paraları ne yapıyorlarZaten şuan değiller ama kimse onun ilerde öyle olmayacağının garantisini veremez
(YTD)
Zaten bende kullanıyorum papara ama kimse sana ilerde olcak veya olmicak bir şeyin garantisini veremezki.innal de aynı durum hep para kesiyorlar kestikleri paraları ne yapıyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
sen birikim yapmıyorsun ki sana veren indirimleri kullanıyorsun oyun siteler de alışveriş yapıyorsun üstelik eczane de yüzde 50 indirim sunuyor