Neler Yeni

Papara Kart İddiaları

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Var mı alternatifi? Varsa onlara geçin o zaman. Papara güvenilir degil diyorlar o sebeble uzak durun dedim. Bu arada uslubuna dikkat et azarlar gibi yorum yazma. Normal soruyorum.
Alternatifi bol. Tosla var Enpara var Vadesiz banka kartları var ama cashback yok bunlarda doğru düzgün (Toslada var da o da 3 aylık gibi sınırlı çoğu)

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Var mı alternatifi? Varsa onlara geçin o zaman. Papara güvenilir degil diyorlar o sebeble uzak durun dedim. Bu arada uslubuna dikkat et azarlar gibi yorum yazma. Normal soruyorum.
Var tabi ki tosla var. Hem de güvenilir çünkü arkasında akbank var. Paparanın, ininalın arkasında kim var?

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,241
İsim
haro
Kim diyor? Neye göre diyor?

İninal diye güvenli?
İninal İNG bankın degil mi? Öyleyse güvenli bence. 2 TL para kesmesi tabi komedi. ama 250 tl tek seferde yükleme şansınız var yani 250 tl de bir 2 tl paranız gidecek pek mühim degil bence. Karta ulaşması zor olanlar için ideal. Gidip migrostan alabilirsiniz çok rahat ulaşması.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
İninal İNG bankın degil mi? Öyleyse güvenli bence. 2 TL para kesmesi tabi komedi. ama 250 TL tek seferde yükleme şansınız var yani 250 TL de bir 2 TL paranız gidecek pek mühim degil bence. Karta ulaşması zor olanlar için ideal. Gidip migrostan alabilirsiniz çok rahat ulaşması.

İNG Bank neye göre güvenli?

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,241
İsim
haro
Vadesiz hesap en güzeli 18 yaşın altındakiler alabiliyor mu? Alabiyorsanız gidip vadesiz hesap açtırın en temizi. Paranızı istediginiz zaman çekebilirsiniz de.

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Tam kartı aldım ne oluyor :D

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
İninal İNG bankın degil mi? Öyleyse güvenli bence. 2 TL para kesmesi tabi komedi. ama 250 TL tek seferde yükleme şansınız var yani 250 TL de bir 2 TL paranız gidecek pek mühim degil bence. Karta ulaşması zor olanlar için ideal. Gidip migrostan alabilirsiniz çok rahat ulaşması.
Ooo hoooo sen nerde kaldın ya ininal İNG anlaşması biteli çok oldu.

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Vadesiz hesap en güzeli 18 yaşın altındakiler alabiliyor mu? Alabiyorsanız gidip vadesiz hesap açtırın en temizi. Paranızı istediginiz zaman çekebilirsiniz de.
Emin değilim ama ben bugün ziraatten hesap açtırdım veliimle beraber. Para biriktirmek için ama papara gibi internette kullanılabiliyor mu bilmiyorum kart gelince yavaş yavaş öğreneceğim artık.

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,241
İsim
haro
Ooo hoooosen nerde kaldın ya ininal İNG anlaşması biteli çok oldu.
Anlaşması bitse bile senelerdir var bence güvenlik açısından sıkıntı yok. Begenmiyorsan alma zorla satmıyorlar. 250 tl de bir 2 tl kesecek yükleme yaparken o kadarlık olsun. İşini görmesi açısından iyi. Bunun dışında vadesiz hesap en temizi ben de vadesiz hesap var. İnternetten istedigimi alıyorum. İstedigim yere de para gönderebiliyorum çok iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,140
Üyeler
165,127
Son üye
efebey0203
Top Bottom