Papara Kart İddiaları

Güvenmeyin öyle şeylere dostlar köklü bankalara gidip vadesiz hesap açtırın. Vadesiz hesabınız sınırsız. Paran ne kadarsa okadarlık alışveriş yaparsın 20.000 TL var ise yatır karta al istedigini. Paranız az ise ve yaş yetmiyorsa innial kart kullanın.
Sen de ininalı savun ininal da alınmaz. Türkiyede 1 kuruş değerli halk için. O yüzden tosla kullanılmalı.

Paparalanırsınız ama kart güvenilir degil.

İninalın nesi var?
Nesi var diyor ya bir de.
Her ay 2 lira kesmesi para yüklerken para kesmesi sanal kart'a para yüklerken para kesmesi. Para para para. Daha anlatayım mı?

Bende yapı kredi hesap kartı da var staj için almıştım. Paparayı cashback için kullanıyorum.

Nesi var diyor ya bir de.
Her ay 2 lira kesmesi para yüklerken para kesmesi sanal kart'a para yüklerken para kesmesi. Para para para. Daha anlatayım mı?
Var mı alternatifi? Varsa onlara geçin o zaman. Papara güvenilir degil diyorlar o sebeble uzak durun dedim. Bu arada uslubuna dikkat et azarlar gibi yorum yazma. Normal soruyorum.

Var mı alternatifi? Varsa onlara geçin o zaman. Papara güvenilir degil diyorlar o sebeble uzak durun dedim. Bu arada uslubuna dikkat et azarlar gibi yorum yazma. Normal soruyorum.

Kim diyor? Neye göre diyor?

İninal diye güvenli?

Geri