Neler Yeni

papara kart kullananlar yardımcı olabilirmi

jouly

80+ Bronze
arkadaşlar dün ininalin bana bakiye yetersiz hatası vermesinden sonra ininali bıraktım papara sipariş ettim kart paparayla mesela 5 bin tl lik pc alıcam tek seferde izin verir mi?doğrulanmış hesap mı neyse ona geçiricem bide limit 50.000e çıkıyormuş limit yükselince hem yüklüyoruz bu kadar hem harcıyabiliyoruz dimi.???

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,056
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Harcayabilirsin diye biliyorum.

TheViola

80+
arkadaşlar dün ininalin bana bakiye yetersiz hatası vermesinden sonra ininali bıraktım papara sipariş ettim kart paparayla mesela 5 bin TL lik PC alıcam tek seferde izin verir mi?doğrulanmış hesap mı neyse ona geçiricem bide limit 50.000e çıkıyormuş limit yükselince hem yüklüyoruz bu kadar hem harcıyabiliyoruz dimi.???
Sözleşmeli hesap oluyor o dediğiniz . İçine yüklediğiniz kadarını kullanırsınız sıkıntı olmaz. Uzun zamandır kullanıyorum lakin ufaktan suyu çıkmaya başladı bu paparanın bilginiz olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Mehmet arı
Hiç-bir sıkıntı olmaz geçen hafta ekran kartı aldım bende pc to0lamak icn papara aldım

jouly

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sözleşmeli hesap oluyor o dediğiniz . İçine yüklediğiniz kadarını kullanırsınız sıkıntı olmaz. Uzun zamandır kullanıyorum lakin ufaktan suyu çıkmaya başladı bu paparanın bilginiz olsun.
tamam işte sözleşmeli hesap yapıcam bende ama dediğim şu mesela gittim atm ye tek seferde 5000 attım içine pc aldım 5000 e izin verir ona dimi ?çünki dün ininale 400 lira para atıcaktık hesap limitiniz yetersiz tarzı bişey dedi .suyu çıkmaya başladı derken ne oldu ki az anlatır mısın

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Kerem anıl asan
arkadaşlar dün ininalin bana bakiye yetersiz hatası vermesinden sonra ininali bıraktım papara sipariş ettim kart paparayla mesela 5 bin TL lik PC alıcam tek seferde izin verir mi?doğrulanmış hesap mı neyse ona geçiricem bide limit 50.000e çıkıyormuş limit yükselince hem yüklüyoruz bu kadar hem harcıyabiliyoruz dimi.???
Alırsın ama her ay 5 işlem 500 ttlye kadar ücretsiz yazıyor sözleşmede

jouly

80+ Bronze
Hiç-bir sıkıntı olmaz geçen hafta ekran kartı aldım bende PC to0lamak icn papara aldım
tamamdır sağol
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alırsın ama her ay 5 işlem 500 ttlye kadar ücretsiz yazıyor sözleşmede
zaten ayda alacağım 3-4 tane ürün knk ben sadece 1-2 kere yüklü miktarda 6k-7k gibi onda sıkıntı çıkarır mı diye korkuyorum

TheViola

80+
tamam işte sözleşmeli hesap yapıcam bende ama dediğim şu mesela gittim atm ye tek seferde 5000 attım içine PC aldım 5000 e izin verir ona dimi ?çünki dün ininale 400 lira para atıcaktık hesap limitiniz yetersiz tarzı bişey dedi .suyu çıkmaya başladı derken ne oldu ki az anlatır mısın

Veriyor kardeşim sıkıntı yok o konuda.Yalnız şöyle bir sıkıntısı var onu yaşamaman için . O 5000TL'yi banka hesabına atıp oradan havale yapmanı öneririm.Atm den direk yatırdığın zaman bu tutara sağlam kesinti yapıyor.

jouly

80+ Bronze
Veriyor kardeşim sıkıntı yok o konuda.Yalnız şöyle bir sıkıntısı var onu yaşamaman için . O 5000TL'yi banka hesabına atıp oradan havale yapmanı öneririm.Atm den direk yatırdığın zaman bu tutara sağlam kesinti yapıyor.
banka hesabı yokki reis mesela atm den paparaya kartsız 500 tl göndericem ne kadar keser benden ininal bu paraya max 10 tl keser

Mileven

80+ Silver
evet papara komisyon almıyor para yatırma lımıtıne hesabından bakabılıyorsun

banka hesabı yokki reis mesela atm den paparaya kartsız 500 TL göndericem ne kadar keser benden ininal bu paraya max 10 TL keser
papara komisyon almıyor

beritankorkusuz

80+ Silver
Öncelikle dediginiz şey sözleşmeli hesap ve o hesabin aylik 500.000tl tutarı var. Ve istediğiniz gibi 500.000tl yi harcayabilirsiniz

Zombie9

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
Erhan Kaya
tamam işte sözleşmeli hesap yapıcam bende ama dediğim şu mesela gittim atm ye tek seferde 5000 attım içine PC aldım 5000 e izin verir ona dimi ?çünki dün ininale 400 lira para atıcaktık hesap limitiniz yetersiz tarzı bişey dedi .suyu çıkmaya başladı derken ne oldu ki az anlatır mısın
verir sorun olmaz 10000 tl limit var

5 işleme kadar olmuyor

TheViola

80+
banka hesabı yokki reis mesela atm den paparaya kartsız 500 TL göndericem ne kadar keser benden ininal bu paraya max 10 TL keser
Aylık 500 TL limitin var atmden para atman için. Buna kesinti yapmaz . Sen 5Bin TL yükleyeceğim dedinya onun için dedim kesinti yapar diye.

verir sorun olmaz 10000 TL limit var

5 işleme kadar olmuyor
Dostum atmden kartsız yatırmadan bahsediyorum. 500TL sonrasında kesinti yapıyor ücret üstünde 5 işlem falan bakmıyor.

Ekler

• Screenshot_2020-06-17 Papara.png
    Screenshot_2020-06-17 Papara.png
    6.5 KB · Hit: 56
Son düzenleme:
Top Bottom